Udha e shkronjave (1978) - Watch Online. Directed by Vladimir Prifti

Genres Drama    
IMDb rating
8/10
Director    
Writers Peçi Dado
Naum Prifti
Vladimir Prifti
Dhimitër Shuteriqi (novel "Buka dhe thika")
Cast                            
Country Albania
Language Albanian
Runtime 80 min
Plot ... search for Udha e shkronjave on IMDb

Streaming resources for this Vladimir Prifti Drama Movie

 • Udha e shkronjave (TV Movie 1978) - IMDb

  Directed by Vladimir Prifti. With Aleksandër Prosi, Bujar Lako, Ndrek Luca, Agim Qirjaqi.

  http://www.imdb.com/title/tt0296256/

 • Udha e shkronjave (1978) (TV) - IMDb

  Directed by Vladimir Prifti. With Aleksandër Prosi, Bujar Lako, Ndrek Luca. Visit IMDb for Photos, Showtimes, Cast, Crew, Reviews, Plot Summary, Comments, Discussions, Taglines, Trailers, Posters, Fan Sites

  http://www.imdb.com/title/tt0296256/combined

 • Udha e shkronjave (1978) - Movieler

  Udha e shkronjave (1978) Director: Vladimir Prifti, , , , , Genres: drama. Runtime: 80 min. All; Trailers; Clips; Teasers; Featurettes; No videos found for this movie ...

  http://movieler.com/movie/2657644/udha-e-shkronjave

 • Watch Full Movie Udha E Shkronjave Tv Movie 1978 Online in HD ...

  ... HD Download and Watch Udha E Shkronjave Tv Movie 1978 Online Movies Stream Release Date. Search. ... (TV Movie 1978) streaming online top movie from Vladimir Prifti with the super starsAleksandër Prosi, Bujar Lako, Ndrek Luca on film Udha e shkronjave ...

  http://kudo.katmovie.info/movies-tt0296256/udha-e-shkronjave-tv-movie-1978.html

 • Udha e shkronjave (1978) - Filmweb - Filmweb - filmy takie ...

  Udha e shkronjave (1978) - informacje o filmie w bazie Filmweb.pl. Oceny, recenzje, obsada, dyskusje wiadomości, zwiastuny, ciekawostki oraz galeria.

  http://www.filmweb.pl/film/Udha+e+shkronjave-1978-357642

 • Udha e shkronjave (1978) - Warszawa - Repertuar kin - Filmweb

  Sprawdź aktualne pokazy filmu Udha e shkronjave (1978) w mieście: Warszawa Połącz z Facebook Łącząc konta odnajdziesz znajomych z Facebooka Załóż konto Zaloguj się. filmweb.pl. premiery: Bez litości; Co się zdarzyło Baby Jane? Spódnice w ... Vladimir Prifti obsada: Bujar Lako;

  http://www.filmweb.pl/film/Udha+e+shkronjave-1978-357642/showtimes/Warszawa

 • Watch Videos Online | UDHA E SHKRONJAVE - Nga Kinematografia ...

  Vladimir Prifti ( 1978) Skenari Peci Dado e Vladimir Prifti Sipas motivit te Tregimit "Buka dhe Thika te Dhimiter Shuteriqit" Kompozitor: Kujtim Laro Me aktoret: Sander Prosi, Bujar Lako, Ndrek Luca, Agim Qirjaqi, Vangjo Grabocka, Muharrem Sherri, Luftar Pajo; Mësuesi atdhetar Dhaskal Todri, i ...

  http://www.veoh.com/watch/v66198936YqM4853Y?h1=UDHA+E+SHKRONJAVE+-+Nga+Kinematografia+Shqiptare

 • Udha e shkronjave (ТВ)

  (UDHA E SHKRONJAVE). Всё о фильме: фотографии, ... Vladimir Prifti: ... Udha e shkronjave Udha e shkronjave, 1978 . Подписка на обновления... Кинокасса США ...

  http://www.kinopoisk.ru/film/338967/

 • Filma Shqip

  Vladimir Prifti ( 1978) <br /><br />Mësuesi atdhetar Dhaskal Todri, ... Dora e ngrohtë (1983)<br />Dram/familjar<br /><br />Regjisor: Kujtim Çashku<br />Skenari: Neshat Tozaj<br />Interpretojnë: Reshat Arbana , Viktor Çaro, ...

  http://albfilm.blogspot.com/feeds/posts/default?orderby=updated

 • Filma Shqip

  Vladimir Prifti ( 1978) <br /><br />Mësuesi atdhetar Dhaskal Todri, i shoqëruar nga Tunxhi pasi ka bërë një rrugë të gjatë, sjell në Shqipëri shkronjat shqipe që do të përdoren për të shypur abetaren e parë të gjuhës shqipe.

  http://albfilm.blogspot.com/feeds/posts/default

Those are web search results for "Udha e shkronjave 1978" and may change in time. We are not affiliate with any of these websites. If some of the links harm copyright laws please see our DMCA and Copyright page.

Other movies you might find interesting