Zambakët e Bardhë (1983) - Watch Online. Directed by Ilir Bega

Genres Drama     Romance    
Director    
Writers Vangjush Ziko
Cast                                                                
Country Albania
Language Albanian
Runtime 70 min
Plot ... search for Zambakët e Bardhë on IMDb

Streaming resources for this Ilir Bega Drama, Romance Movie

 • Zambakët e Bardhë (1983), a film by Ilir Bega -Theiapolis

  Starring Flutura Godo, Vangjel Agora, Reshat Arbana, Ilia Shyti, Mimika Luca and Shkelqim Daja, «Zambakët e Bardhë» is 1983 Drama/Romance film directed by Ilir Bega, and written by Vangjush Ziko.

  http://cinema.theiapolis.com/movie-17WN/zambaket-e-bardhe/

 • Zambakët e Bardhë (1983) - IMDb

  Directed by Ilir Bega. With Flutura Godo, Vangjel Agora, Reshat Arbana, Ilia Shyti.

  http://www.imdb.com/title/tt0354236/

 • Zambakët e Bardhë - Wikipedia

  Zambakët e Bardhë është film shqiptar i vitit 1983 me regji nga Ilir Bega dhe skenar nga Vangjush Ziko. Filmi për herë të parë u transmetua më 8 tetor të vitit 1983 (Shqipëri - TVSH) .

  http://sq.wikipedia.org/wiki/Zambak%C3%ABt_e_Bardh%C3%AB

 • Zambakët e Bardhë (1983) - IMDb

  Directed by Ilir Bega. With Flutura Godo, Vangjel Agora, Reshat Arbana. Visit IMDb for Photos, Showtimes, Cast, Crew, Reviews, Plot Summary, Comments, Discussions, Taglines, Trailers, Posters, Fan Sites

  http://www.imdb.com/title/tt0354236/combined

 • Zambakët e Bardhë (1983) - Movli

  Zambakët e Bardhë is a Drama and Romance movie directed by Ilir Bega with Reshat Arbana, Ilia Shyti, Vangjel Agora and Mimika Luca. The movie has an average Movli rating of n/a and has been watched by 0 Movli users.

  http://www.movli.com/movie/zambaket-e-bardhe-358316

 • «Zambakët e Bardhë» (1983 film) - Cast -Theiapolis

  «Zambakët e Bardhë», a 1983 film directed by Ilir Bega, starring Flutura Godo, Vangjel Agora, Reshat Arbana, Ilia Shyti, and Mimika Luca.

  http://cinema.theiapolis.com/movie-17WN/zambaket-e-bardhe/cast.html

 • KOLONA ZANORE E FILMIT "ZAMBAKET E BARDHE" - YouTube

  ZAMBAKET E BARDHE P: RTSH -- Tirane, 1983. Skenari: Vangjush Ziko: Regjia: Ilir Bega: Muzika: Ferdinand Deda -AM. Ne realizimin e filmit ndihmoi Instituti i Larte Bujqesor ne Tirane. K: Aqif Dabulla, Agrikol Germenji.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZVRYPuoOWPM

 • Filma Shqip: ZAMBAKËT E BARDHË, televiziv

  Ilir Bega (1983) Luljeta dhe Jetnori janë studentë dhe e duan njëri-tjetrin. Të dy mbrojnë diplomën me një temë shkencore që ka vlera praktike.

  http://albfilm.blogspot.com/2009/02/zambaket-e-bardhe-televiziv.html

Those are web search results for "Zambakët e Bardhë 1983" and may change in time. We are not affiliate with any of these websites. If some of the links harm copyright laws please see our DMCA and Copyright page.

Other movies you might find interesting

 • Gabimi (1986)

   

  Actors: Ergin Kuke   Bujar Lako   Genti Mehmeti
  Directors: Drita Koçi-Thana
  Writers: Kiço Blushi

 • Gjurmë në kaltërsi (1981)

   

  Actors: Reshat Arbana   Xhevdet Ferri   Fitim Makashi
  Directors: Saimir Kumbaro
  Writers: Llazar Çuli

 • Kërcënimi (1981)

   

  Actors: Rajmonda Bullku   Piro Kita   Aleksandër Pogaçe
  Directors: Mark Topallaj
  Writers: Apostol Nasi

 • Liri a vdekje (1979)

   

  Actors: Timo Flloko   Gjergj Lala   Nikolla Llambro
  Directors: Kristaq Mitro   Ibrahim Muçaj
  Writers: Vath Koreshi

 • Lulekuqet mbi mure (1976)

   

  Actors: Timo Flloko   Agim Qirjaqi   Kadri Roshi
  Directors: Dhimiter Anagnosti
  Writers: Petraq Qafzezi