Afroditi Grigoriadou

Afroditi Grigoriadou Filmography

tv series 1997 I agapi argise mia mera as Erifili
tv series 1995 Mia zoe gia tin Elsa
tv series 1992 Africa
tv series 1991 I diki as Mrs.Karadima
tv series 1990 O episkeptis tis omihlis
tv series 1987 Elisavet Martinegou
video movie 1986 To foniko
tv series 1983 I exafanisi tou John Avlakioti
tv series 1982 Ta Lavreotika
tv series 1981 I aperigrapti
tv series 1979 Ekati
tv series 1974 Oi dikaioi
movie 1970 Ores agapis, ores polemou as Eleni
movie 1969 I ora tis alitheias as Tzovana
movie 1969 To fthinoporo mias kardias as Elena
movie 1968 I kardia enos aliti as Anna Delistavrou
movie 1968 I zoi enos anthropou as Anna
movie 1968 Pote den einai arga as Fani
movie 1968 Thyella sto spiti ton anemon as Tzovana
movie 1967 Dakrysmena matia as Martha
movie 1967 O Labiris enantion ton paranomon as Giovanna Depasta
movie 1966 Eho dikaioma na s' agapo! as Alkisti
movie 1966 Miranda, agapi mou as Miranda Manthidi
movie 1966 O anthropos pou gyrise apo ton pono as Varvara
movie 1966 O katatregmenos as Sofia
movie 1965 I foni mias athoas as Katerina Antoniadou
movie 1965 Otan simanoun oi kabanes as Magda
movie 1965 To lathos as Lela
movie 1965 Vana as Vana
movie 1964 Efhi kai katara as Anna
movie 1964 Egoismos
movie 1964 Eimai mia dystyhismeni as Mairy
movie 1962 Ilektra
movie 1961 Gi' aftes tis iroides - Ellinida agrotissa
movie 1961 O thanatos tou pallikariou as Pothiti
movie 1958 To eispraktoraki

Afroditi Grigoriadou on Youtube


'Ποτέ δεν είναι αργά' = Κοινωνικό δράμα του 1968 σε σκηνοθεσία/παραγωγή Σπύρου Ζιάγκου. Με τους : Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Βύρων Πάλλη, Μιράντα Μυράτ, ...


'Ποτέ δεν είναι αργά' = Κοινωνικό δράμα του 1968 σε σκηνοθεσία/παραγωγή Σπύρου Ζιάγκου. Με τους : Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Βύρων Πάλλη, Μιράντα Μυράτ, ...


'Ποτέ δεν είναι αργά' = Κοινωνικό δράμα του 1968 σε σκηνοθεσία/παραγωγή Σπύρου Ζιάγκου. Με τους : Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Βύρων Πάλλη, Μιράντα Μυράτ, ...