Arnolds Burovs

Arnolds Burovs Filmography

tv series 1999 Kino gadsimts Latvija as Himself
movie 1990 Spele ar dzivibu
movie 1987 Bralitis
movie 1986 Princese un puma
movie 1984 Pedeja lapa
movie 1983 Sapnis
tv movie 1981 Bimini
movie 1978 Vanadzins
movie 1977 Kozete
movie 1976 Umurkumurs
movie 1971 Sarkanas kurpites

Arnolds Burovs on Youtube


Rigas Kinostudija 1977 Režisors Burovs Arnolds Lit. pirmavota autors Igo Viktors Scenārija autori Rokpelnis Jānis , Burovs Arnolds Operators Trups Pēteris Mū..


Sapnis (1983) Rīgas kinostudija Režisors Burovs Arnolds Lit. pirmavota autors Henri O. Scenārija autors Burovs Arnolds Operators Trups Pēteris Mākslinieks [a.


Kārļa Skalbes pasaka par nabaga pirtnieku Ansi, kurš pēkšņi kļuva par neiztērējama vērdiņa īpašnieku. Visu atlikušo dzīvi viņš veltīja krāšanai, domājot, ka ...