Arvid Unsgaard

Arvid Unsgaard Filmography

movie 2012 Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket
movie 2011 Apelsinen
movie 2010 Bekännelser
movie 2009 Mannen som sökte jobb
movie 2002 Fågelmannen

Arvid Unsgaard on Youtube


Boktrailer för Malin Kiveläs roman Annanstans (S&S, 2013) Foto och regi: Tina Axelsson Medverkande: Olga Berger, Malin Kivelä, Vesa Leivo Klipp: Arvid ...


Musikvideo för Franska nätter med Isak Edh & Håkan Hellström inspelad i Gamleby filmskola ~92 Inget mästerverk utan egentligen en kitschig 80-tals video men ...


En kärlekshistoria mellan 17-åriga Morris och Betty. Om den första kärleken man tror skall vara för evigt. Den första kärleken, den första kärlekssorgen och ...