Attila Magyar

Attila Magyar Filmography

tv movie 2008 Álomlátók as Dad
tv series 2008 Szakácskirály as Himself
movie 2007 Buhera mátrix as Csapatvezetõ
movie 2007 Megy a gözös as The fiscal
movie 2006 De kik azok a Lumnitzer növérek? as Waiter at Magányos Cédrus
movie 2006 Lopott képek as Bandi barátja
movie 2006 Mansfeld as Doctor
movie 2006 Szabadság, szerelem as Rendõkapitány
movie 2005 A baxun invázió as Steve Weiss
movie 2005 Csak szex és más semmi as Crazy Applicant Guy
tv movie 2005 Kivilágos kivirradtig as Patikussegéd
movie 2005 Sorstalanság as Gyulai
movie 2004 Magyar vándor as Halberdier #2
movie 2003 Bolygótüz as Targoncás
tv movie 2003 Kaffka Margit és Bauer Henrik as Béla Balázs
tv movie 2002 A titkos háború as Soviet first lieutenant
movie 2001 Vakvagányok as Zaki
movie 2001 VII. Olivér as Harry Steel
movie 2001 Üvegtigris as The controller
movie 2000 El niño as Policeman
movie 1998 Országalma
movie 1998 Zimmer Feri as Frankó
tv series 1998 Csíííz as Himself
movie 1991 Melodráma as Lali
movie Heaven Consulting as Fokeselyu

Attila Magyar on Youtube


Koliwood BN 2014, Gica és Gréti legújabb filmjének trailere!





Dr. Vámos Attila, a Magyar Országos Baseball és Softball Szövetség elnöke a Hathárom TV kamerája előtt beszélt a hazai baseball helyzetéről.