Aysun Metiner

Aysun Metiner Filmography

tv series 2009 Kahve bahane as Cigdem
movie 2006 Gen
tv series 2006 Adak as Zülal
movie 2005 Iki genç kiz
tv series 2004 Son yaprak
tv series 2002 Asmali konak as Lale Karadag
movie 2001 Bana sans dile
tv series 2001 Benimle evlenir misin as Suzan
tv series 2001 Yeni hayat as Handan
tv movie 2000 Sasifelek Çikmazi as Ceyda
tv series 1999 Çatisiz kadinlar as Teresa
tv movie 1996 Sharpe's Mission as Conchita

Aysun Metiner on Youtube


Lale Mansur Tamer Karadağlı Yeşim Büber Suzan Aksoy Tarık Ünlüoğlu Mahperi Mertoğlu Aysun Metiner Nejat İşler Eylem Yıldız.


Lale Mansur Tamer Karadağlı Yeşim Büber Suzan Aksoy Tarık Ünlüoğlu Mahperi Mertoğlu Aysun Metiner Nejat İşler Eylem Yıldız.


Lale Mansur Tamer Karadağlı Yeşim Büber Suzan Aksoy Tarık Ünlüoğlu Mahperi Mertoğlu Aysun Metiner Nejat İşler Eylem Yıldız.


Derya Alabora Zuhal Gencer Erkaya Fikret Kuşkan Ülkü Ülker Füsun Demirel Mehmet Esen Ayhan Kavas Betül Arım Selçuk Yöntem Ali Erkazan Selma Tarcan ...