Berhan Simsek

Berhan Simsek Filmography

movie 2002 Mumya firarda
movie 2001 Aci gonul
movie 2001 Sarkici
movie 1998 Hosçakal yarin as Deniz Gezmis
movie 1996 Isiklar sönmesin
movie 1995 Is
movie 1994 Yolcu
movie 1993 Tersine dünya
movie 1992 Her gece bodrum
movie 1992 Uzlasma as Mehmet Ali Agca
movie 1990 Askin kesisme noktasi
movie 1990 Minyeli Abdullah
movie 1989 Sahane evlilik as Orhan
tv movie 1986 Kurulus
movie 1986 Silah arkadaslari
tv series 1985 Acimak as Mehmet
movie 1984 Aci
movie 1983 Azrailin elçileri
movie 1982 Son akin
movie 1977 Sevgili oglum
movie 1975 Cehennem elçileri

Berhan Simsek on Youtube


1998 tarihli "Hoşçakal Yarın", 68 kuşağının solcu öğrenci lideri Deniz Gezmiş (Berhan Şimşek) ve arkadaşları Yusuf Arslan'la (Mazlum Çimen) Hüseyin İnan'ın (.


TURGAY GÜLER'DEN BERHAN ŞİMŞEK'E FECİ KAPAK :) https://twitter.com/seyyarkapakci.


http://www.berhansimsek.com http://www.facebook.com/berhan.simsek1 http://www.twitter.com/berhansimsekchp.


İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde 3. köprü protestosu yapan gruplar, içeriye girmek isteyince polis müdahale etti. CHP İstanbul İl Başkanlığı görevi...