Berrin Koper

Berrin Koper Filmography

movie 2003 Karsilasma as Filiz
tv series 1997 Baba evi
movie 1987 Afife jale
movie 1987 Rumuz goncagül as Gazeteci Deniz
movie 1983 Eine Saison in Hakkari as Zazis Tochter
movie 1983 Sekerpare kiz as Afet

Berrin Koper on Youtube


KES VE KAÇ Türkçesi : Salih Sinan Gürtunca Dramaturg : Gökhan Aktemur Sahne Tasarımı : Mehmet Emin Kaplan Işık Tasarımı : Mahmut Özdemir Kostüm ...


Filmin Özeti: Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilg...