Binnur Isik

Binnur Isik Filmography

tv series 2008 Cesaretin var mi aska
tv series 2007 Genis zamanlar as Küçük Zehra
tv movie 2004 Üç kisilik ask as Deniz
tv series 2003 Kampüsistan
tv series 2002 Yildizlarin altinda as Gülçin

Binnur Isik on Youtube


KIZ ANNESİ Televizyon Sineması Yönetmen: Nazif Tunç Mürşit Ağa Bağ Nihan Durukan Ayçin Tuyun Süheyla Zeren Halit Karaata Başak Kıvılcım Binnur Işık ...


Yönetmen: Nazif Tunç Senaryo: Mehmet Uyar Proje: Mehmet Uyar- Nazif Tunç Yapım: Halk Film Müzik: Gündoğar Görüntü Yönetmeni: Turgay Aksoy Uygulayıcı ...


Yayınlanma tarihi: 29 Tem 2013 Yönetmen Süleyman Seçik, Kartal Çidamlı Senaryo Gani Müjde, Emre Bülbül, Fatih Solmaz, Burak Kumdakçı, Ebru Şahin ...


Künye Yönetmen Süleyman Seçik, Kartal Çidamlı Senaryo Gani Müjde, Emre Bülbül, Fatih Solmaz, Burak Kumdakçı, Ebru Şahin Yapımcı Gani Müjde Müzik P.