Csongor Kassai

Csongor Kassai Filmography

movie 2010 Onemanshow as The Man
movie 2008 Muzika as Janota
movie 2006 Der letzte Zug as Avram Perles
tv movie 2006 Zima kuzelnikov
movie 2005 Slunecní stát aneb hrdinové delnické trídy as Emil
movie 2004 Konecná stanica
movie 2003 Cert ví proc as Lucipher
movie 2002 Kruté radosti as Lajos
movie 2001 Posledná vecera
movie 2001 Vadí nevadí
movie 2000 Hana a jej bratia as Milos
movie 2000 Krajinka as Cypro
movie 2000 Musíme si pomáhat as David Wiener
tv movie 1999 Rembrandt: Fathers & Sons as Art
tv movie 1995 Anatol
tv series 1987 Manéz Bolka Polívky as Himself

Csongor Kassai on Youtube


Rozhovor: Csongor Kassai.


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/muzika Drama / komedie, Německo, Slovensko, 2007, 99 min. Režie: Juraj Nvota Hrají: Marián Geišberg, Jan Budař, ...


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/cert-vi-proc Komedie / mysteriozní / rodinný, Česká republika, Slovensko, Německo, 2002, 100 min. Režie: Roman ...


Originální název: Der Letzte Zug / The Last Train, Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/posledni-vlak Drama / válečný, Německo, Česká republika, 2006,...