Dakshinamoorthy

Dakshinamoorthy Filmography

movie 2005 Chandrolsavam as Devanarayana Swamy
movie 1982 Ente Mohangal Poovaninju
movie 1976 Oru Oodhappu Kan Simittugiradhu
movie 1968 Paadunna Puzha
movie 1952 The Jungle

Dakshinamoorthy on Youtube


Manassilunaru Usha Sandyayayi V Dakshinamoorthy Subscribe to Asianet Official YouTube Channel for more videos: www.youtube.com/asianetglobal For ...


A fine song by Sri Jayachandran in the film Muthassi.


Venue | Vaikom Mahadeva Temple Date & Time | 12 January 2014 Vocals | 67 Senior Carnatic musicians participted in this Sangeetha Aradhana.


സംഗീത സംവിധായന്‍ വി. ദക്ഷിണാമൂര്‍ത്തി അന്തരിച്ചു. ചെന്നൈയിലെ വസതിയില്‍ വൈകിട്ട് ആറരയോടെയായിരുന്നു അന്ത്യം.