Demir Hyskja

Demir Hyskja Filmography

movie 2009 Zumbotron!
movie 1986 Dhe vjen një ditë
tv movie 1986 Kronikë e atyre netëve
movie 1985 Hije që mbeten pas
movie 1984 Fushë e blertë fushë e kuqe
movie 1983 Kohë e largët as Kolin Stringari
movie 1983 Një emër midis njerzëve
movie 1982 Nëntori i dytë
movie 1982 Shokët
movie 1980 Dëshmorët e monumenteve as Mësuesi
movie 1980 Një ndodhi në port
tv movie 1979 Me hapin e shokëve as Babai
tv movie 1979 Një natë nëntori as karrocieri Gabo
movie 1979 Përtej mureve të gurta as Babai i Ramizit
movie 1978 Dollia e dasmës sime as Vëllai i dhëndërir
movie 1978 Gjyshi partizan as Gjyshi
tv movie 1978 I treti as Drejtori i Sigurimit të Shtetit - Nuriu
movie 1977 Një udhëtim i vështirë as usta Miti
movie 1976 Fijet që priten as I shoqi i Besës
movie 1976 Pylli i lirisë as Ibrahim beu
movie 1975 Në fillim të verës as Mali
movie 1975 Rrugicat që kërkonin diell as Halimi
movie 1974 Shpërthimi as Skënderi
movie 1973 Operacioni Zjarri as Kometa
movie 1971 Kur zbardhi një ditë as Shoferi
movie 1971 Mëngjeze lufte as Ilegali
movie 1970 Gjurma as dr. Agimi
movie 1970 Guximtarët as Astriti
movie 1967 Gadhnjim mbi vdekjen as Zihni Shaqiri

Demir Hyskja on Youtube


Aktoret Shqiptare ne kete faqe do te gjeni gjitcka per Filmin dhe Aktoret Shqiptare http://www.facebook.com/pages/Aktoret...


Prodhim i kinostudios ''Shqipëria e Re'' 1971 Regjizor: Kristaq Dhamo Skenarist: Dhimitër Xhuvani Operator: Faruk Basha Kompozitor: Robert Radoja Me ...


Prodhim i kinostudios ''Shqipëria e Re'' 1978 Regjizor: Mark Topallaj Skenarist: Ruzhdi Pulaha Operator: Pëllumb Kallfa Kompozitor: Hajg Zaharjan Me aktorët:.


Prodhim i kinostudios ''Shqipëria e Re'' Regjizor: Muharrem Fejzo Skenarist: Anastas Kondo, Lazër Filipi & Muharrem Fejzo Operator: Saim Kokona Kompozitor: ...