Elmar Klos

Elmar Klos Filmography

movie 1999 Vsichni moji blízcí
movie 1989 Bizon
movie 1970 Touha zvaná Anada
movie 1966 Ein Anlaß zum Sprechen - FAMU Prag as Himself
movie 1965 Obzalovany
movie 1965 Obchod na korze
movie 1963 Smrt si rika Engelchen
movie 1963 Závory
movie 1960 Laterna magika II
movie 1958 Tri prání
movie 1957 Tam na konecne
movie 1956 Mladé dny
movie 1955 Hudba z Marsu
movie 1953 Únos
movie 1949 IX. Sjezd KSC
movie 1947 Mrtvý mezi zivými
movie 1947 Prazský hrad
movie 1946 Dvakrát kaucuk
movie 1945 Tri knoflíky
movie 1941 Chvála révy
movie 1939 Ctyri lidé, jedna rec
movie 1938 Andrej Hlinka o sobe
movie 1938 Historie fíkového listu
movie 1938 Pojdte s námi
movie 1937 Kolem dokola
movie 1937 V dome strasí duch
movie 1937 Silnice zpivá
movie 1934 Tri kroky od tela
movie 1932 Pred maturitou as Student
movie 1932 Senkýrka u divoké krásy
movie 1927 Milenky starého kriminálníka
movie 1926 Falesná kocicka
movie 1926 Lásky Kacenky Strnadové

Elmar Klos on Youtube


Trailer: La tienda en la Calle Mayor (Obchod na korze / The shop on Main Street) Dir. Ján Kadár & Elmar Klos DVD available @ www.intermedio.net.


Obchod na korze (1965) - 720p HD ! Directors: Jan Kadar, Elmar Klos Writers: Ladislav Grosman (screenplay), Ladislav Grosman (story). Stars: Ida Kaminska, Jo ...


Baťovské zdokumentování nové (1932) továrny na severovýchodě Francie. Režie Elmar Klos. Film m.j. obsahuje celý proces výroby šité obuvi (dle filosofie bať.


Obchod na Korze [The Shop on Main Street], a Ján Kadár and Elmar Klos 1965 movie. Plot: Slovakia during WW2. Tono lives a poor life, but the authorities offe...