Emil Fenyvessy

Emil Fenyvessy Filmography

movie 1924 Tragödie im Hause Habsburg
movie 1923 Az egyhuszasos lány
movie 1921 Péntek este
movie 1921 Tavaszi szerelem
movie 1920 A sárga árnyék
movie 1920 Júdás fiai
movie 1920 Masamód
movie 1920 Sappho
movie 1919 Fehér rózsa
movie 1919 Júlia kisasszony
movie 1919 Twist Olivér as Brownlow
movie 1919 Yamata as Márki
movie 1918 A Táncosnö as Bojdán
movie 1918 Anna Karenina as Karenin
movie 1918 Féltestvérek
movie 1917 A gyanú
movie 1917 A Hyeroglyphák titka
movie 1917 Az elátkozott család
movie 1917 Fabricius úr leánya
movie 1917 Fekete gyémántok
movie 1917 Küzdelem a múlttal
movie 1915 Lyon Lea
movie 1913 A csikós
movie 1913 A Marhakereskedö
movie 1912 A páter és a Péter
movie 1912 Víg özvegy