Endre Szemethy

Endre Szemethy Filmography

movie 1957 A nagyrozsdási eset
movie 1957 Csendes otthon
movie 1957 Éjfélkor
movie 1956 Az élet hídja
movie 1956 Keserü igazság
movie 1956 Mese a 12 találatról
movie 1956 Szakadék
movie 1956 Ünnepi vacsora
movie 1955 Hintónjáró szerelem as Fejes bácsi
movie 1955 Különös ismertetöjel as Zsiga bátyánk
movie 1954 Rokonok
movie 1953 A harag napja as Belus Zsiga
movie 1953 A város alatt as Deres
movie 1953 Föltámadott a tenger
movie 1953 Ifjú szívvel as Kuczogi bácsi
movie 1953 Kiskrajcár
movie 1952 Erkel
movie 1951 Teljes gözzel as Bencze bácsi
movie 1951 Vihar as Csele Istvan, kanasz
movie 1950 Lúdas Matyi
movie 1949 Forró mezök
movie 1949 Janika
movie 1949 Szabóné