Erika Ozsda

Erika Ozsda Filmography

movie 2006 Lopott képek
movie 2003 Vagabond
movie 2000 Rosszfiúk
movie 1999 Pattogatott kukorica as Reporter
tv movie 1998 Három szerelem as Erzsi
movie 1998 Zimmer Feri as Ibolya, ÁNTSZ ellenõr
movie 1997 Gyilkos kedv as Éva, Bea anyja
movie 1994 Fényérzékeny történet as Juli
movie 1993 Citromdisznó as A rendezõ segédje
movie 1991 És mégis...
movie 1987 Gondviselés as Éva
movie 1986 Visszaszámlálás as Jutka
movie 1984 Eszmélés
movie 1983 Adj király katonát as Jutka