Ferenc Vendrey

Ferenc Vendrey Filmography

movie 1939 Keserü mézeshetek
movie 1939 Tiszavirág as Révész
movie 1938 Azurexpress as Zsiga bácsi
movie 1938 Megvédtem egy asszonyt as Tompa József
movie 1938 Sportszerelem as Rádióbemondó
movie 1935 Iglói diákok as Tisztelendõ
movie 1934 Mindent a nöért! as Öreg beteg
movie 1931 A kék bálvány as John, Mary's Uncle
movie 1927 Csárdáskirálynö
movie 1927 Die Czardasfürstin as Baron Franz von Kerekes
movie 1925 A cigány
movie 1925 Az elhagyottak
movie 1924 Egy fiúnak a fele
movie 1923 Az egyhuszasos lány
movie 1915 Az alvajáró
movie 1913 A csikós
movie 1912 A páter és a Péter
movie 1912 Egy csók története
movie 1912 Keserü szerelem
movie 1912 Tata, mint dada
movie 1912 Víg özvegy
movie 1901 A táncz