Ferenc Zenthe

Ferenc Zenthe Filmography

movie 2004 Magyar vándor as Captain of Tenkes
movie 2002 Sobri, ponyvafilm as Toldalagy Zsigmond
tv movie 2002 Zsaruvér és csigavér 2: Több tonna kámfor as Záray
movie 2001 Csocsó, avagy éljen május elseje! as Tata, Rózsika apja Tokajból
tv movie 2001 Zsaruvér és csigavér: A királyné nyakéke as Záray százados
movie 1997 In memoriam Gyöngyössy Imre as Himself
movie 1995 Európa messze van as állomásmester
movie 1994 Halál sekély vízben as Feri
tv movie 1991 Razzia az Aranysasban
movie 1988 Az erdö kapitánya as Prof. Arara
tv movie 1987 Csodakarikás as Durmó
tv movie 1987 Utazás az öreg autóval as The Old Car
tv movie 1986 A Fantasztikus nagynéni
movie 1986 Macskafogó as Radio man
movie 1985 Az elvarázsolt dollár as Záray, a régi rendõrfõnök
tv movie 1985 Leányvásár as Kocsmáros
movie 1985 Megfelelö ember kényes feladatra
movie 1985 Szaffi as Botsinkay
tv movie 1983 A három kövér as Prospero
movie 1983 Jób lázadása as Jób
tv movie 1983 Reggelire legjobb a puliszka as Király
movie 1982 Csak semmi pánik... as Záray rendõrfõnök
tv movie 1982 Csata a hóban as Headmaster
tv series 1982 Faustus doktor boldogságos pokoljárása
movie 1981 Vuk
movie 1980 A pogány madonna as Captain Záray
tv movie 1980 A világ közepe as Márton
movie 1980 Kojak Budapesten
movie 1979 Égigérö fü as Dustman #1
tv movie 1978 Házi mulatságok
tv movie 1977 Sir John Falstaff as Hallga
tv movie 1976 A méla Tempeföi as Másik hajdú
movie 1976 Csaló az üveghegyen
movie 1975 Bekötött szemmel as Sárközi ezredes
tv movie 1975 Csontváry as Magyar-Mannheimer
tv movie 1975 Utolsó padban as Lakatos apuka
tv movie 1974 Ficzek úr
movie 1974 Illatos út a semmibe
movie 1973 A törökfejes kopja as Ábrahám
tv movie 1973 Az 1001. kilométer
tv movie 1973 Az ördög cimborája
movie 1973 Egy srác fehér lovon as Kati's dad
tv movie 1972 A csodadoktor as Döngicsér
movie 1972 A völegény nyolckor érkezik as Varsányi
movie 1972 Fuss, hogy utolérjenek! as Gáspár, nyomozó
tv movie 1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem as Mûvezetõ
movie 1972 Romantika as Rosner kapitány
tv movie 1971 A fekete város as Kléb kocsis
movie 1971 A gyilkos a házban van as Második nyomozó
movie 1971 Hahó, Öcsi! as Horváth úr
tv movie 1971 Vidám elefántkór as Old farmer
tv series 1971 Rózsa Sándor as Topogó ménesmester
movie 1969 A beszélö köntös as Csuda kuruc
movie 1969 Az örökös as Rendõr
movie 1968 Egri csillagok as Josef, the German mercenary
movie 1967 Eine Handvoll Helden
tv series 1967 Tüskevár as Uncle István
movie 1966 A férfi egészen más
movie 1966 Patyolat akció as Bozsó, staff sergeant
movie 1965 A tenkes kapitánya as Eke Máté
movie 1964 Miért rosszak a magyar filmek?
movie 1963 Meztelen diplomata as Dr. Ranke
movie 1963 Tücsök as Honfoglaló magyar
movie 1962 Angyalok földje as Miklós apja
movie 1962 Felmegyek a miniszterhez as Illés Vadász
movie 1961 Jó utat, autóbusz as Arató
movie 1960 Alázatosan jelentem
movie 1960 Az arc nélküli város
movie 1960 Fapados szerelem as Kostál Imre
movie 1959 Kard és kocka as Pali Simon
movie 1959 Kölyök as Géza Kondor
movie 1959 Szerelem csütörtök as Árpi
movie 1959 Álmatlan évek as Knézits Jani
movie 1958 Micsoda éjszaka! as Suhajda, taxisoför
movie 1957 A nagyrozsdási eset as The chauffeur
movie 1957 Csendes otthon as András, aki lakást kapott
movie 1956 Gábor diák as Gábor
movie 1956 Mese a 12 találatról as Titi, coach
movie 1955 Kétszer kettö néha öt as Kerekes András
movie 1954 Rákóczi hadnagya as Fekete Miska
movie 1953 Föltámadott a tenger as Nagy Sándor

Ferenc Zenthe on Youtube


A római birodalom fiatal császárának, Valentinianusnak Róma egységét kellene megőrizni és védekeznie a barbár támadások ellen, ahogy hűséges tanítója és ...


A színészpár házassága fél év után ellaposodik, magánéletük prózaiságának köze sincs a színpadi csillogáshoz. És mivel a férfi jó színész, elhatározza, hogy ...


Albert Camus - Félreértés A XX. századi egzisztencialista dráma egyik alapműve. Témája, cselekményvezetése, jellemei mintha egy ókori görög sorstragédiát ...


Patrick Marber: Közelebb Aki szerelmes, jól hazudik. Mindenki másképp, de becsapja szerelmét, élet-, vagy házastársát. Az őszinteség csak két idegen között l...