Frantisek Hanus

Frantisek Hanus Filmography

movie 1983 Tretí princ as Smith
movie 1982 Za trnkovym kerem as Head forester
movie 1981 Na pytlacke stezce as Forester
movie 1981 Ten svetr si nesvlíkej as Ruda
movie 1980 Hra o královnu as Budivoj from Krumlov
tv series 1979 Arabela as General
tv series 1978 Stríbrná pila
tv movie 1977 Ikaruv pád
tv movie 1976 Podzemí svobody
tv movie 1975 Bohousuv syn
tv movie 1975 Jak se sevcem sili certi
movie 1975 Katerina a jeji deti as Podesva - blacksmith
tv movie 1975 Lístek do památníku as Policeman
movie 1975 Romance za korunu as Ridic volhy
movie 1974 Motiv pro vrazdu as Cyril
movie 1973 Kronika zhavého léta as Trnec
movie 1971 Babicka
movie 1970 Dábelské líbánky
tv movie 1970 Nejsem chmýrko na bodláku
tv series 1970 Alexander Dumas starsi
movie 1968 Na Zizkove válecném voze as Vít Pracka
movie 1966 Dáma na kolejích as Director of transport undertaking
movie 1962 Bolshaya doroga
movie 1960 Konec cesty as Pokladník tuzexu
movie 1960 Lidé jako ty as Ridic autobusu
movie 1960 Zlé pondelí
movie 1959 Poteryannaya fotografiya
movie 1958 Padelek as Dusek
movie 1958 Tenkrát o vánocích as Nadporucík vána
movie 1956 Muz v povetri
movie 1956 Zaostrit, prosím! as Autor filmu
movie 1955 Byl jednou jeden král... as Liner
movie 1955 Hastrman
movie 1955 Na konci mesta as Chief Engineer
movie 1953 Únos
movie 1952 Milujeme as Ing. Lauda
movie 1952 Pysná princezna as Collier
movie 1952 Písnicka za gros as Jan Benda
movie 1951 DS 70 nevyjizdi as Second Architect
movie 1951 Karhanova parta
movie 1951 Zvony z rákosu as MUDr. Skoda
movie 1950 Pára nad hrncem as Director of factory
movie 1949 Petistovka as Martin Baresch
movie 1948 Muzikant
movie 1947 Portási as Ondra
movie 1947 Poslední mohykán as ing. Becvár
movie 1946 Reka caruje as Leopold Kohák
movie 1945 Sobota as Petr Málek
movie 1944 Jarní písen as Petr Domin
movie 1941 Prazský flamendr as Jan Sýkora, painter

Frantisek Hanus on Youtube


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/za-trnkovym-kerem Pohádka / pro děti, Československo, 1980, 71 min. Režie: Václav Gajer Hrají: Gustáv Valach, ...


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/treti-princ Pohádka / pro děti / rodinný / romantický, Československo, 1982, 84 min. Režie: Antonín Moskalyk Hraj...


V českém znění: Stanislav Fišer - Pierre Brice (Vinnetou), Vladimír Ráž - Lex Barker (Old Shatterhand), František Filipovský - Ralf Wolter (Sam Hawkins), Jiř...


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/ten-svetr-si-nesvlikej Komedie, Československo, 1980, 75 min. Režie: Zdeněk Míka Hrají: Iva Janžurová, Petr Nárož.