Frantisek Holar

Frantisek Holar Filmography

tv movie 1971 Hrabe Drakula
movie 1970 Kladivo na carodejnice as Jakl
movie 1970 Prípad pro zacínajícího kata as Vedoucí dobrovolník
movie 1968 Jak se zbavit Helenky
tv movie 1968 Láska jako trám
tv movie 1966 Dobrodruzství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
movie 1966 Kdo chce zabít Jessii? as Reditel
movie 1965 Bubny as Drunkard in the train
tv movie 1965 Clovek proti sobe
movie 1961 Cerná sobota
movie 1959 Kruh as Otec
movie 1959 Osklivá slecna as Vrchní Pepícek
movie 1958 Dnes naposled as Zeleznicar na ulici
movie 1958 Povoden as Kadlec
movie 1958 Vlcí jáma as Neighbour
movie 1957 Jan Zizka as Soldier
movie 1956 Roztrzka as Ing. Kovác
movie 1954 Kavárna na hlavní tríde as Ferda
movie 1953 Anna proletárka as Plecity
movie 1953 Divotvorný klobouk as Chafferer
movie 1953 Únos
movie 1952 Akce B as Gocen
movie 1952 Císaruv pekar - Pekaruv císar as Commander of guard
movie 1952 Usmevavá zem as Kucera
movie 1951 DS 70 nevyjizdi as Bltynek
movie 1951 Temno
movie 1951 V trestném území as Jandera
movie 1950 Priznání as Trmal
movie 1949 Dnes o pul jedenácté as Bartl
movie 1949 Prípad Z-8
movie 1949 Pytlákova schovanka aneb Slechetný milionár as Robber
movie 1949 Revolucni rok 1848
movie 1949 Soudný den
movie 1949 Zelená knízka as Unemployed Jarka Klecka
movie 1948 Az se vrátís as Commissar
movie 1948 Podobizna as Mr. Zemblovský

Frantisek Holar on Youtube


V českém znění: Stanislav Fišer - Pierre Brice (Vinnetou), Vladimír Ráž - Lex Barker (Old Shatterhand), František Filipovský - Ralf Wolter (Sam Hawkins), Jiř...


V českém znění: Vladimír Šmeral - Carlos López Moctezuma (Joao), Stanislav Remunda - Rafael Bertrand (Torres), Nina Jiránková - Elvira Quintana (Minha), ...


Drama / Dobrodružný ,Československo, 1951, 99 min Režie: Josef Mach Hrají: Josef Bek, Rudolf Deyl ml., Bohumil Smutný, Mirko Čech, Miloš Vavruška, Karel ...