Frantisek Peterka

Frantisek Peterka Filmography

movie 1994 Kráva as Policeman
movie 1984 Stín kapradiny as Father Aksamit
movie 1982 Príste budeme chytrejsí, starousku! as Makovec
movie 1982 Rendezvous in Paris as Herr Rupp
movie 1980 Co je doma, to se pocítá, pánové... as Bartácek
movie 1979 Já uz budu hodný, dedecku! as Bambas
movie 1979 Krehké vztahy as Kohout
tv movie 1978 Jak dostat tatínka do polepsovny as predseda Kos
movie 1977 Zítra vstanu a oparím se cajem as Robert Nol
movie 1976 Akce v Istanbulu as Torrance
movie 1976 Zítra to roztocíme, drahousku... as Karel Bartácek
movie 1975 Hodíme se k sobe, milácku...? as Kája
movie 1974 Jáchyme, hod ho do stroje! as Judo coach
movie 1974 Pavlínka as Textile Worker
movie 1972 Cerný vlk as Franek
tv movie 1972 Mumu
movie 1970 'Ctyri vrazdy stací, drahousku' as Owens
movie 1970 Prehlídce velim já as Director
movie 1970 Svatej z Krejcárku as Martin
movie 1969 Sest cerných dívek aneb Proc zmizel Zajíc? as Dr. Libera
movie 1968 Maratón as Colonel Danilin
movie 1968 Rakev ve snu videti... as Balda
movie 1967 Znamení raka as Vlcek - Prokopa's husband
movie 1966 Dáma na kolejích as Bedrich Vimr
movie 1966 Slecny prijdou pozdeji as Robust Man
movie 1966 Vrah skryvá tvár as Kyncl
movie 1965 Úplne vyrízený chlap as Béda Neveril
movie 1964 Nadeje as Ctvrtnícek
movie 1960 Chlap jako hora as Honza Práda - mounter
movie 1960 Prezil jsem svou smrt as Tonda Majer
movie 1960 U nás v Mechové as Forester Malina
movie 1959 Zivot pro Jana Kaspara as Jan Kaspar
movie 1958 Cerný prapor as Petr
movie 1954 Botostroj as Pilot
movie 1953 Únos as Boxer
movie 1952 Milujeme as Vojta Gavrecký
movie 1950 Veliká prílezitost as Construction Worker

Frantisek Peterka on Youtube


Liberecký herec a sportovec František Peterka, známý nejen z role Krakonoše v Krkonošských pohádkách, oslavil dne 17.března 2012 své 90. narozeniny.


Více informací na http://www.filmexport.cz/ *** Drsný příběh příslušníků cizinecké legie, mezi nimiž svůj vlastní boj vede český voják Václav. Podobně ja...


Ukázka z pořadu České televize.


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/priste-budeme-chytrejsi-starousku Komedie, Československo, 1982, 94 min. Režie: Petr Schulhoff Hrají: Karel Augus ...