Hilda Gobbi

Hilda Gobbi Filmography

tv movie 1988 Szent család
movie 1987 A Jávor
tv movie 1987 Egy gazdag hölgy szeszélye as Baloghné Kiss Lujza 'Lajos'
tv movie 1986 A nagymama as Galambosné, Trézsi
tv movie 1985 A vén bakancsos és fia, a huszár as Korcsmárosné
tv movie 1985 Egy lócsiszár virágvasárnapja as Mária
tv movie 1985 Holt lelkek as Korobocska
movie 1985 Szaffi as Cafrinka
movie 1984 Az óriás
movie 1984 Ein irres Feeling as Julie's Grandma
movie 1984 Popcorn und Paprika
movie 1984 Zwei Nasen tanken Super
movie 1983 A csoda vége as Mrs. Bakos
movie 1983 Elcserélt szerelem as Sárika
movie 1983 Gyertek el a névnapomra as Teri néni
tv movie 1983 Szent Kristóf kápolnája
tv movie 1983 Szerelmes sznobok
movie 1982 Történetek a magyar filmröl
tv movie 1981 Hogyan csináljunk karriert? as Manyefa - fortune teller
tv movie 1981 Liftrapszódia
tv movie 1981 Vannak még angyalok as Auntie Mária
tv movie 1981 Villám
tv movie 1980 Bolondnagysága as Janka néni
movie 1980 Circus maximus as Zsidó asszony
tv movie 1980 Egy hónap falun as Iszlajev's mother
movie 1980 Kojak Budapesten as Agatha Christie
movie 1980 Színes tintákról álmodom as The bath attendant
tv movie 1979 Használt koporsó as Berta néni
movie 1978 Amerikai cigaretta as Öreg utcaseprõ
movie 1978 Nem élhetek muzsikaszó nélkül as Pepi néni
tv movie 1978 Úszó jégtáblák
movie 1977 Ki látott engem? as A szépasszony nagyanyja
movie 1977 Lúdas Matyi as Biri néni
tv movie 1976 Csongor és Tünde as Mirigy
tv movie 1976 Mélosz pusztulása
tv movie 1976 Százéves asszony as a Gizi
movie 1975 Oszlopos Simeon as Vinczéné
tv movie 1974 Fürdés as Istenesné
tv movie 1974 Méz a kés hegyén
tv movie 1973 Dorottya as Dorottya
movie 1973 Hahó, a tenger! as Beke néni
movie 1973 Hatholdas rózsakert as Vendég
movie 1973 Kakuk Marci as Cseléd
movie 1973 Kincskeresö kisködmön
tv movie 1972 A tüz balladája as Gyertyamártóné
movie 1972 A völegény nyolckor érkezik as Lujza néni
movie 1972 Nyulak a ruhatárban as Sári néni
tv movie 1971 A fekete város as Apróné
tv movie 1971 Pillangó
tv movie 1970 Só Mihály kalandjai as Sára
movie 1969 A beszélö köntös as Özvegy Fábiánné
tv movie 1969 A Hanákné ügy as Hanákné
movie 1969 A varázsló as Nagymama
movie 1969 Az örökös as Házmesterné
tv movie 1969 Régi nyár as Mimóza, the dresser
movie 1968 A veréb is madár as Tolmácsnõ
movie 1968 Egri csillagok as Baloghné
movie 1968 Kártyavár as Tóthné
movie 1967 Büdösvíz
movie 1967 Egy nap a paradicsomban
movie 1967 Fiúk a térröl
tv movie 1967 Miért beszél annyit Mrs. Piper?... as Mrs. Piper
movie 1967 Sellö a pecsétgyürün I as Rózsi néni
movie 1966 Butaságom története as Színésznõ
movie 1966 Egy magyar nábob
movie 1966 Ketten haltak meg as Nagymama
movie 1966 Nem szoktam hazudni as Attila anyja
tv movie 1965 A helység kalapácsa as Amazontermészetü Márta
movie 1965 A tizedes meg a többiek as Falusi néni
tv movie 1965 Csiribiri as Mama
movie 1965 Ferien mit Piroschka as Katalin
movie 1965 Mindenki ártatlan?
movie 1965 Nem as Háziasszony
movie 1965 Pacsirta as Iza néni
movie 1965 Tilos a szerelem as Klári mamája
movie 1964 A pénzcsináló as Hagymássyné
movie 1964 Az életbe táncoltatott leány as A Képmutogató felesége
movie 1964 Ha egyszer húsz év múlva as Mensicsné
movie 1964 Mit csinált Felséged 3-tól 5-ig? as Szelistyei asszony
movie 1964 Négy lány egy udvarban as Kovács Mária
movie 1964 Váltás
movie 1963 Hattyúdal as Kofa
movie 1963 Párbeszéd as Színésznõ
movie 1962 Az aranyember as Brazovicsné
movie 1962 Esös vasárnap
tv movie 1962 Ne éljek, ha nem igaz! as Mrs. Simpson
movie 1962 Áprilisi riadó
movie 1961 Amíg holnap lesz as Juli néne
tv movie 1960 Timur és csapata as Tejesasszony
movie 1960 Vörös tinta as Tóth Irma, matematikatanár
movie 1959 La belle et le tzigane as Nagymama
movie 1959 Pár lépés a határ
movie 1959 Tegnap
tv movie 1959 Veréb utcai csata as Csukáné
movie 1959 Álmatlan évek
movie 1958 Édes Anna as Etel
movie 1957 Külvárosi legenda as Virágárus
movie 1956 A csodacsatár as Özvegy
movie 1956 Hannibál tanár úr as Vogelmayerné
movie 1956 Tanár úr, kérem... as Stanci néni
movie 1955 Különös ismertetöjel as Sári mama
movie 1954 Rokonok as Kati néni
movie 1953 Péntek 13 as Krepásné
movie 1952 Civil a pályán as Rácz néni
movie 1952 Nyugati övezet as Lotte
movie 1951 Becsület és dicsöség as Mami
movie 1951 Különös házasság as Szimácsiné
movie 1950 Kis Katalin házassága as Kis mama
movie 1949 Egy asszony elindul
movie 1949 Janika as Malvin
movie 1949 Mágnás Miska as Nagymama
movie 1944 A látszat csal
movie 1943 Sári biró as Veró néni
movie 1942 Dr. Kovács István as Kalaposnõ
movie 1942 Szabotázs as Feketéné
movie 1942 Üzenet a Volgapartról as Zsuzsi anyja
movie 1941 Eladó birtok as Emma néni
movie 1941 Lelki klinika as Boriska
movie 1940 Igen vagy nem?
movie 1939 Nincsenek véletlenek as Szerencsiné
movie 1939 Süt a nap as Szûcs Mari
movie 1939 Tiszavirág as Cigányasszony
movie 1939 Zwischen Strom und Steppe
movie 1939 Áll a bál as Caroline bárónõ
movie 1938 A hölgy egy kissé bogaras as Bolond
movie 1938 Megvédtem egy asszonyt as Tanú a bíróságon
movie 1938 Péntek Rézi as Doktornõ
movie 1937 A kölcsönkért kastély as Gruber Sándor titkárnõje

Hilda Gobbi on Youtube


Director: Catherine Henriette de Balzac d'Entragues, Marquise de Verneuil Director of Photography: Rabia Balkhi Actors: Hilda Gobbi, Zita Szeleczky, Ignacio ...


Saffy (Szaffi) is a 1984 Hungarian animated film directed by Attila Dargay. It is based on the 1885 book The Gypsy Baron by Mór Jókai, about the romance betw...