Ilona Katkics

Ilona Katkics Filmography

tv movie 1992 Mécsek
tv movie 1986 A Fantasztikus nagynéni
tv movie 1985 A zöld torony
tv movie 1985 Anna es Anton
tv movie 1984 Legyél te is Bonca!
movie 1982 Három szabólegények
movie 1981 Tündér Lala
tv series 1980 A Sipsirica
tv movie 1979 A kisfiú meg az oroszlánok
tv movie 1979 Tizenhat város tizenhat lánya
tv movie 1977 Csutak a mikrofon elött
tv movie 1977 Mákszem Matyi
movie 1976 Csaló az üveghegyen
tv movie 1975 Bach Arnstadtban
tv movie 1975 Barátom Bonca
tv movie 1974 Intökönyvem története
tv movie 1973 A palacsintás király
tv series 1969 A szerelem
tv movie 1968 A két csaló
tv movie 1962 Hagymácska
tv movie 1959 Probáld meg daddy!
tv movie 1958 Családfö
tv movie 1958 Tanya a viharban