Imre Sinkovits

Imre Sinkovits (Budapest, September 21, 1928? Budapest, January 18, 2001) was a Hungarian actor. ... more on Wikipedia

Imre Sinkovits Filmography

movie 2001 A szalmabábuk lázadása as Narrator
movie 1997 Retúr as Balogh tanár úr
movie 1996 Honfoglalás as Álmos vezér
tv movie 1992 Pierre qui brûle
movie 1989 Az új földesúr as Ankerschmidt lovag
tv series 1989 Freytág testvérek as Treporszki
tv movie 1988 Czillei és a Hunyadiak as Czillei
tv movie 1988 Peer Gynt
movie 1986 Akli Miklós as Narrator
tv movie 1986 Charley nénje as Sir Francis
tv movie 1986 Földi kacaj as Garry Essendine
tv movie 1986 Máz as Mazányi, elvtárs fentrõl
tv movie 1986 Vigyázat, mélyföld!
tv movie 1985 Az eltüsszentett birodalom as Király
tv movie 1985 Békestratégia
tv movie 1985 Holt lelkek as Herceg
tv movie 1985 Kaviár és lencse as Leonida
tv movie 1984 Torta az égen as The General
tv movie 1983 Kegyenc as Maximus Patricius, a birodalom egyik vezetõje
tv movie 1983 Szerelmes sznobok as Ancsal Dávid
tv movie 1983 Ök tudják, mi a szerelem as Hektor
tv movie 1982 A tönk meg a széle as Poór
tv movie 1982 Róza néni elintézi as Aladár apja
tv movie 1982 Waterlooi csata as Boleszláv
tv movie 1981 Az a szép, fényes nap as Gyula
tv movie 1981 Nagyvizit as Fõorvos
tv movie 1981 P. Howard. Írta: Rejtö Jenö as Parkins
tv series 1981 Optimisták as Janó bácsi
tv movie 1980 A különc as Teleki László
tv movie 1980 Bolondnagysága as Õrnagy úr
tv series 1980 A Sipsirica as Manusek
movie 1979 Csillag a máglyán as Genfi polgár
tv movie 1979 Hongkongi paróka as Sas Béni
movie 1979 Kinek a törvénye? as Máté - Tsz-elnök
tv movie 1978 A bunker as Lenton
movie 1978 A néma dosszié as Georg Johansson
movie 1977 A kard as A Nemzeti Múzeum osztályvezetõje
tv movie 1977 Földünk és vidéke as Karinthy Ferenc
movie 1977 Ékezet as Igazgató
tv movie 1976 Sakk, Kempelen úr! as Kempelen Farkas
movie 1976 Tótágas as Story-teller
movie 1974 Illatos út a semmibe as Csekõ Guszti
movie 1974 Ki van a tojásban? as öreg Zeke
tv movie 1974 Pokol - Inferno as Dante
tv movie 1973 A farkasok as Quesnel
tv movie 1973 A Lámpás as Szöllösi Benedek
tv movie 1973 Dorottya as Csokonai Vitéz Mihály
tv movie 1973 Lyuk az életrajzon as Szabó
movie 1973 Lányarcok tükörben as Horány Béla
tv movie 1972 A tüz balladája as Pék - Bíró
movie 1972 Volt egyszer egy család as Rendõr
movie 1971 Hahó, Öcsi! as Szemetes
movie 1970 N.N. a halál angyala as Horváth László, alezredes
movie 1970 Szemtöl szembe as Bodaki Ferenc
movie 1970 Szerelmi álmok - Liszt as Ferenc Liszt
movie 1970 Utazás a koponyám körül as Cirkuszigazgató
movie 1969 Az alvilág professzora as Zelk
movie 1969 Az örökös as Drapp Tamás, metróvezetõ
movie 1969 Isten hozta örnagy úr as Tóth Lajos, tûzoltóparancsnok
movie 1968 Egri csillagok as István Dobó
tv movie 1968 Szomorú Szerelmesek Szanatóriuma
movie 1967 Az özvegy és a százados as Százados
movie 1967 Egy szerelem három éjszakája as Gáspár
movie 1967 Változó felhözet as Modok Bálint
movie 1966 A férfi egészen más as Nyeste
movie 1966 Aranysárkány as Bahó Attila
movie 1966 Az orvos halála as Taxisofõr
movie 1966 És akkor a pasas... as A rendezõ
movie 1965 A tizedes meg a többiek as Molnár Ferenc tizedes
tv movie 1965 Kristóf, a magánzó as Hegemón úr - a komornyik
movie 1965 Kár a benzinért as Gál
movie 1965 Álmodozások kora as Harrer
movie 1964 A pénzcsináló as Narrátor
movie 1964 Ha egyszer húsz év múlva as Juhász
movie 1964 Miért rosszak a magyar filmek? as Iskolatárs
movie 1964 Már nem olyan idöket élünk as Bálint
movie 1964 Másfél millió as Hertelendi
tv movie 1964 Szeptember
tv movie 1964 Ök tudják, mi a szerelem as Hector Berlioz
movie 1964 Új Gilgames as Fõmérnök
movie 1963 Fotó Háber
movie 1963 Isten öszi csillaga as Pattonai
movie 1963 Két félidö a pokolban as Ónódi
movie 1963 Mindennap élünk as Cirok Feri
movie 1963 Párbeszéd as Horváth László
movie 1963 Tücsök as Karvaly Pista
movie 1962 Az utolsó vacsora as Nyomozó
movie 1962 Legenda a vonaton as Karló
tv movie 1961 A pékinas lámpása as Hadnagy
movie 1961 Alba Regia as Gestapo officer
movie 1961 Amíg holnap lesz as Zágon, Mihály
movie 1961 Jó utat, autóbusz
movie 1961 Megöltek egy lányt
movie 1961 Négyen az árban as Pilóta
movie 1961 Próbaút as Vetró János
movie 1960 Az arc nélküli város as Ruzics Rudi
movie 1960 Füre lépni szabad as Tirpák Géza, Kéri sofõrje
movie 1957 A nagyrozsdási eset as Miska Gábriel
movie 1957 Külvárosi legenda as Benkõ
movie 1956 A csodacsatár as Riporter
movie 1956 Gábor diák as Suki Balázs
movie 1956 Keserü igazság as Bûvész
movie 1956 Szakadék as Nagy István, tanító
movie 1955 Különös ismertetöjel as Kóti
movie 1954 Rákóczi hadnagya as Francia követ
movie 1954 Életjel as Borsa
movie 1953 A harag napja
movie 1953 A város alatt as Dobsa
movie 1953 Föltámadott a tenger as Madarász
movie 1953 Ifjú szívvel as Pataki, DISZ-titkár
movie 1952 Erkel
movie 1951 Teljes gözzel as Szabó Sándor
movie 1951 Vihar as Szucs Elek