Ismet Ay

Ismet Ay Filmography

movie 2003 Abdülhamit düserken as Kamil Pasa
tv series 2001 Benimle evlenir misin
movie 2000 Kara kentin çocuklari - Losers of the Dark City as Özgür Baba
movie 1998 Cumhuriyet as Doyuranli Ismail Hakki Bey
movie 1998 Kaçiklik diplomasi
tv series 1997 Baba evi
tv series 1996 Tatli kaçiklar as Dürdane Kalfa
tv series 1993 Süper Baba as Sermet
movie 1987 Afife jale
movie 1986 Aaahh Belinda
movie 1986 Asilacak kadin as Hüsrev
movie 1980 Renkli dünya
movie 1980 Talihli amele
tv movie 1977 Bir yürek satildi
tv movie 1977 Özgürlügün bedeli
movie 1973 Kursunla selamlarim
movie 1969 Aci ile karisik
movie 1969 Inleyen nagmeler
movie 1969 Kalbimin sahibi
movie 1966 Bozuk düzen
movie 1963 Çapkin kiz
movie 1961 Tatli günah
movie 1961 Utanmaz adam
movie 1960 Aslan yavrusu
movie 1952 Can yoldasi

Ismet Ay on Youtube


Ülke-Yıl : Türkiye, Fransa, Macaristan - 1998 Yönetmen : Tunç Başaran Oyuncular : Ayda Aksel, Selçuk Yöntem, Meriç Başaran, Güler Ökten, Gökhan Mete, ...


Bu aile dizisinin kadrosunda Pekcan Kosar, Sinan Bengier, Göksel Kortay, Ismet Ay, Zihni Göktay, Haldun Boysan, Zeynep Aksu, Tunca Aydogan ve Ali Erdogan ...


Ömür Ak Ömür Arpacı Özcan Deniz Özge Borak Özge Özberk Özge Özder Özge Özpirinçci Özgü Namal Özgül Kavruk Özgül Sağdıç Özgür Ozan Özgür Çevik ...


Ömür Arpacı Özcan Deniz Özge Borak Özge Özberk Özge Özder Özge Özpirinçci Özgü Namal Özgül Kavruk Özgül Sağdıç Özgür Ozan Özgür Çevik Özgür Özata Özkan Uğur ...