Jaroslav Marvan

Jaroslav Marvan (11.12.1901-21.05.1974) was a Czechoslovak actor . ... more on Wikipedia

Jaroslav Marvan Filmography

movie 1980 Muzika pro dva
movie 1974 Noc na Karlstejne as Purkrabí
movie 1973 Vrazda v hotelu Excelsior as Vacátko, policejní rada
movie 1972 Smrt cerného krále as Vacátko, policejní rada
tv movie 1972 Stedrý vecer pana rady Vacátka as Vacátko, policejní rada
movie 1971 Muz, ktery rozdaval smich as Himself
movie 1970 Partie krásného dragouna as Vacátko, policejní rada
movie 1970 Penicka a Paraplícko as Vacátko, policejní rada
movie 1970 Touha zvaná Anada as Michal
tv movie 1969 Nechcete jet do Bembrly?
tv movie 1969 Obzalovaná as Obhájce
tv movie 1968 Siroká cesta spravedlnosti
movie 1968 Sílene smutná princezna as král Jindrich
movie 1967 Klec pro dva as Martin
tv movie 1967 Soudnicky as Prodej - Cesar
tv series 1967 Broucci as Kmotrícek
movie 1966 Fantom Morrisvillu as Inspector Brumpby from Scotland Yard
tv movie 1966 Starý burgundan as Arley, tulák
movie 1965 Horký vzduch as Marecek
movie 1965 Ztracená tvár as Komisar
movie 1964 Cintamani & podvodník as Policejní rada
movie 1964 Einstein kontra Babinský as Director Vorlícek
tv movie 1964 Príbeh dusickový as Kolác, revident
movie 1964 Táto, sezen stene as Séfredaktor
movie 1964 Zkáza Jeruzaléma as Priest Zehour
movie 1962 Bolshaya doroga as Colonel
movie 1962 Nedele ve vsední den as Válek
tv movie 1962 Tvrdohlavá zena a zamilovaný skolní mládenec
tv movie 1961 Magdalena Dobromila Rettigová as Cobbler Frantisek Chadima
movie 1960 Chlap jako hora as Worker Fabián
movie 1960 Medved a strasidla as král
movie 1960 Sedmý kontinent as Antonín Rubes, bagrista
movie 1959 Král Sumavy as inspicient financní stráze Beran
movie 1959 O vecech nadprirozených as JUDr. Antonín Hübler - judge
movie 1959 Pet z miliónu as Karpísek
movie 1959 Slecna od vody as Josef Pokorný - Helena's father
movie 1958 Poslusne hlásím as Flanderka, strázmistr
movie 1957 Prípad jeste nekoncí as Zouplna
movie 1957 Váhavý strelec as Jakub Nenicka
movie 1956 Jeste svatba nebyla as Cyril Ambroz
movie 1956 Kudy kam as Macek
movie 1956 Vzorný kinematograf Haska Jaroslava as Honzátko
movie 1955 Andel na horách as Gustav Andel - ticket inspector
movie 1955 Cirkus bude as Liska, reditel cirkusu
movie 1955 Hudba z Marsu as Václav Rehák, truhlár
movie 1954 Expres z Norimberka as Capek
movie 1954 Haskovy povidky ze stareho mocnarstvi as Rada Benzet
movie 1953 Dovolená s Andelem as Gustav Andel - ticket inspector
movie 1953 Jestrab kontra Hrdlicka as Jestráb
movie 1953 Plavecký mariás as Josef Vána
movie 1952 Velké dobrodruzství as Vojtech Náprstek
movie 1951 Bylo to v máji as Jan Sebesta, topenár
movie 1951 Vesely souboj as Javorin, dílenský mistr
movie 1949 Nemá barikáda as Strázník Brucek
movie 1949 Revolucni rok 1848 as Petr Fastr, hostinský
movie 1948 Zelezný dedek as Antonín Matys - engine-driver
movie 1947 Capkovy povidky as Bartosek, detektiv
movie 1947 Nikdo nic nevi as Martin Plechatý
movie 1947 Poslední mohykán as Borivoj Kohout
movie 1946 13. revír as Inspektor Cadek
movie 1946 Lavina as Dr. Urban, policejní rada
movie 1946 Nezbedný bakalár as Písecký, primas mesta Rakovníka
movie 1946 Prulom as Václav Dudácek
movie 1946 Práve zacínáme as Bohous Vosáhlo
movie 1946 Reka caruje
movie 1945 Prstýnek as Farár
movie 1944 Nevideli jste Bobíka? as Matyás Ctvrtek
movie 1944 Paklíc as Vilibald Skarda aka inspektor Cepelka
movie 1944 Pocestné paní Pardubické as Purknistr
movie 1944 U peti veverek as Jan Pulec, hostinský
movie 1943 Bláhový sen as Otakar Stárek, aranzér
movie 1943 Stastnou cestu as Reditel obchodního domu
movie 1943 Tanecnice as Derman reditel Národního divadla
movie 1943 Zlaté dno as Josef Skudla
movie 1943 Zíznivé mládí
movie 1942 Karel a já as Tonda Fafejta, delník
movie 1942 Mestecko na dlani as Rudolf Zimmerheier
movie 1942 Ryba na suchu as Jaroslav Horánek, starosta
movie 1942 Valentin Dobrotivý as Bures
movie 1941 Nebe a dudy as Rudolf Bartos, prumyslník
movie 1941 Nocní motýl as Martin zamestnavatel
movie 1941 Palicova dcera
movie 1941 Prednosta stanice as Jirí Kokrhel, generální inspektor drah
movie 1941 Provdám svou zenu as Kamil Merhaut, generální redetel
movie 1941 Roztomilý clovek as JUDr. Kouril, advokát
movie 1941 Teticka as Arnost Dusbaba, prokurista
movie 1941 Tezký zivot dobrodruha as Tichý, policejní inspektor
movie 1940 Baron Prásil as Bedrich Emanuel Benda
movie 1940 Dva týdny stestí as Cyril Novák, generální reditel
movie 1940 Katakomby as Sýkora, prednosta úradu
movie 1940 Konecne sami as JUDr. Karel Lehovec
movie 1940 Muzikantská Liduska as Liska
movie 1940 Pelikán má alibi as Moudrý, revírní inspektor
movie 1940 Poznej svého muze as Králícek, velkostatkár
movie 1940 Prítelkyne pana ministra as Dr. Jaroslav Horák, ministr
movie 1940 Písen lásky as MUDr. Slezák
movie 1940 To byl ceský muzikant as Baron Hrubý
movie 1939 Bílá jachta ve Splitu as Rudze, hrabencin svagr
movie 1939 Cesta do hlubin studákovy duse as Voboril - Mathematics Teacher
movie 1939 Devce z predmestí anebo Vsecko prijde na jevo as Kvetínský, dvorní rada
movie 1939 Dobre situovaný pán as Rudolf Samek, starozitník
movie 1939 Její hrích as Policejní inspektor
movie 1939 Kristian as Král - Travel agency manager
movie 1939 Lízino stestí as Brdicka, starosta
movie 1939 Paní Kacka zasahuje as Starosta Vandas
movie 1939 Paní Morálka krácí mestem as Vladimír Cerný, professor
movie 1939 Srdce v celofánu as Herodes, starosta
movie 1939 Studujeme za skolou as Reditel obchodní akademie
movie 1939 Svátek veritelu as JUDr. Losman, advokát
movie 1939 Ted' zas my as Vladislav Hlozek, továrník
movie 1939 Tulák Macoun as Prof. Vach, porodník
movie 1939 U pokladny stál as Dr. Bruner
movie 1939 U svatého Mateje as Drbohlav - scrivener
movie 1939 Ulice zpívá as Josef Rozhuda, klaun
movie 1939 V pokusení as Kolár, továrník
movie 1939 Venousek a Stázicka as Josef Hunácek
movie 1938 Armádní dvojcata as Václav Novák
movie 1938 Bláhové devce as Kosina, Jonesuv strýc
movie 1938 Bozí mlýny as Advokát
movie 1938 Cestou krízovou as Reditel velkostatku
movie 1938 Deti na zakázku as Pavlík, notár
movie 1938 Duchácek to zarídí as Baron Kurt Bertrand, advokát
movie 1938 Hordubalové as Authorized expert
movie 1938 Její pastorkyne as Doktor
movie 1938 Klapzubova XI. as Novák, fotbalový nadsenec
movie 1938 Lidé pod horami as Farmer Havrda
movie 1938 Manzelka neco tusi as Dr. Smejkal
movie 1938 Milování zakázáno as Jan Brejcha, továrník
movie 1938 Pozor strasí as Jan Setunský, notár
movie 1938 Skola základ zivota as Kolísko
movie 1938 Soud bozí as Presiding judge
movie 1938 Stribrná oblaka as Dr. Moravec
movie 1938 Umlcené rty as Simon Urban, varhaník
movie 1938 Vandiny trampoty as Policejní inspektor
movie 1938 Zborov as Plikovní lékar
movie 1937 Advokátka Vera as Grocery Store Proprietor
movie 1937 Batalión as Public Prosecutor
movie 1937 Duvod k rozvodu as Reditel zastavárny
movie 1937 Harmonika as Bussinesman Pac
movie 1937 Jarcin profesor as Reditel baru
movie 1937 Klatovsti dragouni as JUDr. Antonín Chytra, advokát
movie 1937 Lidé na kre as Bedrich Peterka - minister
movie 1937 Lízin let do nebe as Brdicka, místostarosta
movie 1937 Porucik Alexander Rjepkin as Colonel of Austria's army
movie 1937 Rozvod pani Evy as MUDr. Mudron
movie 1937 Sextánka as Reditel gymnázia
movie 1937 Srdce na kolejich as Marek
movie 1937 Svanda dudák as Gamekeeper Trnka
movie 1937 Tri vejce do skla as Doctor
movie 1937 Vzdusné torpédo 48 as Generál Herold
movie 1936 Divoch as Otto Pechan, bankér
movie 1936 Jánosik as A Soldier
movie 1936 Komediantská princezna as Advokát
movie 1936 Lojzicka as Sedlák
movie 1936 Manzelství na úver as Notár
movie 1936 Páter Vojtech as Dvorecký - miller
movie 1936 Svadlenka as Professor of teaching institute
movie 1936 Trhani as Pokladník na stavbe
movie 1936 Tri muzi ve snehu as Director of Barta's Works
movie 1936 Ulicka v ráji as Magistrátní úredník
movie 1935 At zije neboztík as Duriex
movie 1935 Grandhotel Nevada as Prof. Cogan
movie 1935 Hrdina jedné noci as Starosta Zdislavic
movie 1935 Jedenácté prikázání as Starosta mesta
movie 1935 Milan Rastislav Stefánik
movie 1935 Na rùzích ustláno as Hubácek, reditel hotelu
movie 1935 Pan otec Karafiát as Suchánek
movie 1935 První políbení as Dr. Donát
movie 1935 Reka as Reditel hotelu
movie 1934 Anita v ráji as Durdík
movie 1934 Hrdinný kapitán Korkorán as Inspektor paroplavební spolecnosti
movie 1934 Jedna z miliónu as Inspector
movie 1934 Mazlícek
movie 1934 Nezlobte dedecka as Dr. Karner, reditel sanatoria
movie 1934 Pokusení paní Antonie as Chief officer
movie 1934 Pozdní máj as Rys, nadlesní
movie 1934 Tri kroky od tela as Predseda spolku veritelu
movie 1934 U nás v Kocourkove as Director of prison
movie 1934 Za rádovými dvermi as Jirí Dubrovnický
movie 1933 Funebrák as Mr. Plic, Ann's father
movie 1933 Kantor ideál as Suchého spoluzák
movie 1933 Okénko as Police officer
movie 1933 Pobocník jeho výsosti as Plukovník
movie 1933 Revizor as Mayor Anton Antonovich Skvoznik-Dmukhanovsky
movie 1933 S vyloucením verejnosti as Director
movie 1933 Svítání
movie 1933 Záhada modrého pokoje as Inspector Gent
movie 1932 Anton Spelec, ostrostrelec as Kacaba
movie 1932 Devcátko, neríkej ne! as Policejní komisar
movie 1932 Malostransti musketýri as Theatre manager
movie 1932 Písnickár as Clerk at postage
movie 1932 Ruzové kombiné as JUDr. Fojt, advokát
movie 1932 Senkýrka u divoké krásy as Konrád - factory owner
movie 1931 Aféra plukovníka Rédla as Examining Judge
movie 1931 C. a k. polní marsálek as Marsálkuv sluha
movie 1931 Dobrý voják Svejk as Plukovník Kraus
movie 1931 Karel Havlícek Borovský as Dedera, komisar
movie 1931 Milácek pluku as Borporal Ruzicka
movie 1931 Muzi v offsidu as Police officer
movie 1931 Psohlavci as Plukovník
movie 1931 To neznáte Hadimrsku as Bruckmann, general director
movie 1931 Treti rota
movie 1930 Kdyz struny lkají as Reditel baru
movie 1930 Plukovník Svec as Maj. Blagotic
movie 1930 Svatý Václav as Slavic Prince
movie 1929 Páter Vojtech as Josef Knotek
movie 1928 Modrý démant as Císník
movie 1927 Svejk v ruském zajetí as Policeman
movie 1926 Dobrý voják Svejk as Strázník
movie 1926 Falesná kocicka as Policeman
movie 1926 Lásky Kacenky Strnadové as Senator David Hradecký

Jaroslav Marvan on Youtube





Byla střídmá gesta, zasmušilý výraz a velmi civilní projev tajemstvím úspěchu herce, kterému patří dnešní zastavení Petra Nárožného na cestě za prvotřídními ...


Více na http://www.filmexport.cz/*** Situační crazy komedie, ve které se pátrá po ztraceném foxteriérovi... Předlohou filmu je román Vladimíra Peroutky. ...


Český film 1954, účinkují: Jaroslav Marvan, Rudolf Hrušínský, Irena Kačírková, František Filipovský a další.