Johan Palmgren

Johan Palmgren Filmography

movie 2013 Displaced Perssons
movie 2013 Morfar och jag och helikoptern till himlen
movie 2013 Porrkungens tårar
movie 2012 Flogstavrålet
movie 2011 Den stora friheten
movie 2008 Bedragaren
movie 2006 Vikarien

Johan Palmgren on Youtube


РАСЕЛЕНИТЕ ПЕРСОНИ/FAMILJEN PERSSON I FRÄMMANDE LAND/DISPLACED PERSSONS Forty years ago, Pelle Persson drove off in a Land Rover ...


Sveriges första 3D-dokumentär, Flogstavrålet. Johan Palmgren, regissör och Anders Bohman, fotograf, visar klipp ur filmen och berättar om produktionen.


In Sweden we honor the screaming goats. Original clips are taken from the documentary "Flogstavrålet" by Johan Palmgren. Uploaded for entertainment ...


Familjen Persson i främmande land.