Kadri Roshi

Kadri Roshi, People's Artist of Albania (born January 4, 1924 in Mallakaster and died February 6, 2007) was an Albanian actor. ... more on Wikipedia

Kadri Roshi Filmography

tv movie 1998 Kaskadori shqiptar as Himself - Guest
movie 1998 Kolonel Bunker
movie 1997 Mirupafshim
movie 1996 Mikres meres
movie 1994 Një ditë nga një jetë
movie 1991 Vdekja e burrit
tv movie 1990 Fletë të bardha
movie 1988 Misioni përtej detit
movie 1988 Pesha e kohës
tv movie 1988 Rekonstruksioni
movie 1986 Kur ndahesh nga shokët
movie 1986 Rrethimi i vogël
movie 1984 Dasma e shtyrë
movie 1984 Fejesa e Blertës
movie 1983 Apasionata
tv movie 1982 Era e ngrohtë e thellësive
movie 1980 Dëshmorët e monumenteve as Jani
movie 1980 Partizani i vogël Velo as xha Braho
movie 1980 Pas vdekjes as Adhamudhi
movie 1979 Ballë për ballë as Belul Gjinomadhi
movie 1979 Këshilltarët as Kryerari i këshillit
movie 1979 Liri a vdekje as babë Hyseni
movie 1978 Gjeneral gramafoni as xha Perondili
movie 1977 Njeriu me top as plaku Mere
movie 1977 Shëmbja e idhujve as Murr Përkeqi
movie 1977 Zemrat që nuk plaken as Pensionist
movie 1976 Fijet që priten as Marko Ruvina
movie 1976 Lulekuqet mbi mure as Kujdestari
movie 1976 Përballimi as Nazifi
movie 1976 Tokë e përgjakur
movie 1971 Kur zbardhi një ditë as Kryetari i këshillit
movie 1971 Malet me blerim mbuluar as Safa Yameri
movie 1970 I teti në bronz as Ademi
movie 1958 Tana as Lefter Dhosi

Kadri Roshi on Youtube


Aktoret Shqiptare ne kete faqe do te gjeni gjitcka per Filmin dhe Aktoret Shqiptare http://www.facebook.com/pages/Aktoret-Shqiptare/124863780963185.


Aktoret Shqiptare ne kete faqe do te gjeni gjitcka per Filmin dhe Aktoret Shqiptare http://www.facebook.com/pages/Aktoret...


filma Shqiptarë të paharrueshëm të Kinosdudjos "Shqipëria E Re" Editing by me...


Nderi i Kombit Margarita Xhepa ne kinemane "Kadri Roshi" Kuçove.