Karel Zima

Karel Zima Filmography

movie 2014 Zejtra naporad as Policista
movie 2013 Last Chance as Pavel Kubín
movie 2012 Dear Hunters as Father
movie 2012 Lisa as Magician
movie 2012 Sex. Lies and Flowers as Tonda
movie 2012 Signál as Kula
movie 2011 Alois Nebel as Esenbák
movie 2011 Certova nevesta as Evil
movie 2011 Czech-Made Man as Prodavac
movie 2011 Lidice as Delník
movie 2010 Love Birds as Hunter
movie 2009 Did Michael Knight End the Cold War? as Father
movie 2009 Jménem krále as Strazce na Vartemberku
tv movie 2009 Obeti: Karambol as Policista
movie 2009 Ocas jesterky as Angel Gabriel
tv movie 2009 Ztracený princ as Zjebenec
tv movie 2008 Bozí duha as Guardsman
movie 2007 ...a bude hur as Fasoun
movie 2007 Movie as Hitchiker
movie 2007 Oslneni
tv movie 2007 Tri srdce as Brat
tv movie 2006 Comeback
tv movie 2006 Tajemství Lesní zeme
movie 2005 Kousek nebe as Dráb
tv movie 2005 Psí kus as Ruda
movie 2004 Non plus ultras as Pejsek
tv movie 2004 Vrazda kocky domácí as Lieutenant Vrána
video movie 2004 Vsichni do jednoho
tv movie 2003 Malvína as Porucík Jan Capulka
tv movie 2003 Pátek ctrnáctého
tv movie 2002 Udelení milosti se zamítá as Igor
movie 2001 Nemuzem usnout
tv movie 2001 Resurrezione
tv movie 2000 Obeti: Prepadení as Kriminalista
movie 1999 Minulost as Deaf Frantisek
movie 1993 Záhada hlavolamu as Dlouhé Bidlo - Long Pole
movie 1990 Silnejsí nez já as Richard

Karel Zima on Youtube


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/jarmarecni-bouda Thriller, Česká republika, 2009, 80 min. Režie: Pavel Dražan Hrají: Hana Baroňová, Dan Bárta, Ja.


Viac na http://www.filmpro.sk/zejtra-naporad Réžia: Rudolf Havlík Hrajú: Pavel Batěk, Vica Kerekes, Filip Blažek, Michal Kavalčík, Anna Kulovaná, Veronika No...


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/hany Drama / komedie, Česká republika, 2014, 85 min. Režie: Michal Samir Hrají: Jiří Kocman, Ondřej Malý, Jitka S...


Skuteční manželé Magdalena Zimová a Karel Zima jako manželé ve výborně povedené reklamě na Alberta. ;-) Doufám, žes vařils... Počkej Zuzko, nech ...