Karl Noll

Karl Noll Filmography

movie 1928 Dùm ztraceného stestí as Cibis
movie 1928 Gefährdete Mädchen
movie 1928 Modrý démant as Spiritist
movie 1928 Schwejk in Zivil
movie 1927 Batalion as Vondra
movie 1927 Die Beichte des Feldkuraten as Bauer Wojtech
movie 1927 Svejk v civilu as Josef Svejk
movie 1927 Svejk v ruském zajetí as Josef Svejk
movie 1927 V panském stavu as Václav Krácmera
movie 1926 Dobrý voják Svejk as Josef Svejk
movie 1926 Modche a Rézi as Spánek
movie 1926 Príbeh jednoho dne as Stovícek
movie 1926 Svejk na fronte as Josef Svejk
movie 1926 Velbloud uchem jehly as Bezchyba
movie 1925 Do panského stavu as Václav Krácmera
movie 1925 Lucerna as Bailiff
movie 1923 Tu ten kámen
movie 1922 Cervená karkulka as Vrána
movie 1922 Deti osudu as Toník's Father
movie 1922 Komptoiristka as Lacina
movie 1922 Krizovatky
movie 1922 Prodaná nevesta as Kecal
movie 1921 Cerní myslivci
movie 1921 Kosile stastného cloveka
movie 1921 Kríz u potoka as Kobosil
movie 1921 Plameny zivota as Vladan
movie 1921 Roztrzené foto as Professor Prástevník
movie 1921 Zelený automobil as Thief