Karol Machata

Karol Machata Filmography

tv movie 1992 Najdúch
movie 1990 Nebojsa
movie 1988 Nedaleko do neba
movie 1988 Nemozná as Bohácik
tv movie 1988 Tvar v rose
movie 1987 Hody
movie 1986 Kohút nezaspieva as Fischl
tv movie 1984 Konecne bude mier
movie 1983 Sol nad zlato as King Pravoslav
movie 1978 Stíny horkého léta
movie 1977 Bludicka as Dr. Mikesch
movie 1977 Cervené víno I-II as Silvester Bolebruch
movie 1975 Stretnutie as Peter - 45 year old
movie 1974 Hriech Kataríny Padychovej
movie 1974 Skrytý pramen
movie 1974 Trofej neznámeho strelca as Komisár výstavy
movie 1973 Srdce na lane
movie 1972 Dost dobrí chlapi
movie 1972 Vrcholky stromov as Narrator
movie 1971 Hladaci svetla
movie 1971 Páni sa zabávajú
movie 1970 Zlocin slecny Bacilpysky
movie 1964 Ivanov as Nikolai Ivanov
movie 1964 Pripad pre obhájcu
tv movie 1964 Sám vojak v poli
movie 1964 Vylet po Dunaji
movie 1963 Horoucí srdce as Janko Král
movie 1962 Polnocná omsa as Marián Kubis
movie 1961 Piesen o sivom holubovi as Teacher
movie 1961 Predjarie
movie 1961 Vzdy mozno zacat
movie 1960 Shetskvetili simgera as Ján Soviar
movie 1959 Muz, ktory sa nevrátil as Editor Zvara
movie 1958 Szent Péter esernyöje as Wibra Gyuri, ügyvéd
movie 1958 Zemianska cest as Stevko Levický
movie 1957 Posledná bosorka as Gaspar Sedmík
movie 1956 Cisté ruky
movie 1955 Andel na horách as Zdenek Soukup
movie 1955 Drevená dedina as Pavo Sechnár
movie 1953 Pole neorané
movie 1952 Lazy sa pohli as Jozef Rendko
movie 1952 Mladé srdcia as Lestiak
movie 1951 Boj sa skoncí zajtra as Worker

Karol Machata on Youtube


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/sul-nad-zlato Pohádka / pro děti, Československo, 1982, 85 min. Režie: Martin Hollý Hrají: Karol Machata, Libuše ...


Scenár a réžia: Peter Guldan Hudba: Ľudovít Beladič Účinkujú: Karol Machata, Kvetka Kmotorková, Róbert Roth, Štefan Mandžár, Ľudmila Mandžárová, Michal ...


Scenár a réžia: Peter Guldan Hudba: Ľudovít Beladič Účinkujú: Karol Machata, Kvetka Kmotorková, Róbert Roth, Štefan Mandžár, Ľudmila Mandžárová, Michal ...


Scenár a réžia: Peter Guldan Hudba: Ľudovít Beladič Účinkujú: Karol Machata, Kvetka Kmotorková, Róbert Roth, Štefan Mandžár, Ľudmila Mandžárová, Michal ...