Károly Gesztesi

Károly Gesztesi Filmography

movie 2009 Papírkutyák as Trolibusz
movie 2009 Szuperbojz as Béla
movie 2008 Immigrants (L.A. Dolce Vita)
movie 2008 Valami Amerika 2. as Bouncer
movie 2007 Megy a gözös as Father Köles
movie 2006 Egy bolond százat csinál as Ricsi
movie 2006 Idegölö as Keszeg
movie 2006 Kútfejek as Mehár
movie 2006 Rokonok as Makróczy
movie 2006 Szabadság, szerelem as Telki edzõ
movie 2006 Tibor vagyok, de hódítani akarok as Rényi Géza
movie 2006 Üvegtigris 2 as Feri
movie 2005 Csak szex és más semmi as Paskó
tv movie 2005 Csaó bambinó as Laci
tv series 2005 Jóban rosszban as Füredi
movie 2004 Getno as Jancsi
movie 2004 Magyar vándor as Álmos
movie 2004 Nincs mese as Császár
movie 2004 Nyócker! as Lóri Lakatos
movie 2003 A titkos hely as Elvis Presley
movie 2003 Telitalálat as Lajos
movie 2002 Valami Amerika as Jóbarát
tv series 2002 Linda
movie 2001 Hamvadó cigarettavég
movie 1999 Közel a szerelemhez as Matók
movie 1997 Balekok és banditák
tv movie 1997 Pisztácia
movie 1996 Honfoglalás
movie 1996 Stationary
tv series 1995 Kis Romulusz as Jozsó
movie 1991 Vörös vurstli as Kuplé énekes
tv movie 1986 Hajnali párbeszéd
movie 1985 Oberst Redl