Katalin Gombos

Katalin Gombos Filmography

tv movie 1986 Földi kacaj as Lady Saltburn
tv movie 1985 Kaviár és lencse as Helena
tv movie 1982 A tönk meg a széle
tv movie 1981 Pygmalion as Eysfordné
tv series 1980 A Sipsirica as Wildhagen bárónõ
tv movie 1978 A bunker as Lentonné
tv movie 1975 A peleskei nótárius as Biróné
tv movie 1972 A tüz balladája as Gyertyamártó fiának felesége
movie 1969 Alfa Romeó és Júlia
tv movie 1968 Kira Georgievna as Maria
tv movie 1968 Szomorú Szerelmesek Szanatóriuma
movie 1967 Az özvegy és a százados as Mártonné
movie 1967 Változó felhözet as Mária
movie 1965 Iszony as Kati, Bodolay felesége
movie 1961 Az ö érdekében...
movie 1957 Éjfélkor