Katerina Vasilakou

Katerina Vasilakou Filmography

tv movie 1985 I antapokrisi
tv movie 1981 Anthropines sheseis
tv series 1973 T'agrimia
movie 1971 Oi andres xeroun n' agapoun as Anna Leonida
movie 1970 Gyro mas gremistikan ola
movie 1969 Adouloti ratsa
movie 1969 Enas andras me syneidisi
movie 1969 Ftohogeitonia agapi mou as Hristina
movie 1969 I kravgi mias athoas as Anna
movie 1969 I odysseia enos xerizomenou
movie 1969 I sfragida tou Theou as Marina
movie 1968 Argyro, i ponemeni tseligopoula as Argyro
movie 1968 As me krinoun oi gynaikes as Laura
movie 1968 Ekeinoi pou xeroun n' agapoun
movie 1968 Ta psihoula tou kosmou as Agni
movie 1967 Adiki katara as Anna
movie 1967 Dakrya orgis as Vera Lambiri
movie 1966 Den poulao tin kardia mou
movie 1966 Klemeni agapi as Maria
movie 1966 Megali mou, agapi as Maria
movie 1966 O Zestos minas Augoustos as Elpida Lygeri
movie 1965 Dyskoloi dromoi as Maria
movie 1963 Ola, kai ti zoi mou akoma
movie 1962 I Ellinida kai o erotas as Anna
movie 1962 Ta skalopatia tis zois as Liza Vergi
movie 1962 To koritsi tou lohou as Kakia
movie 1960 Tis mias drahmis, ta giasemia as Anna-Maria

Katerina Vasilakou on Youtube


Μουσική : Lillies of the Valley - Jun Miyake. Επιμέλεια βίντεο : Katerina Vasilakou http://texni.org/image/item/162-margarita-vasilakou-me-xroma.


ΜΙΛΑ.


Μουσική: Γιάννης Σπανός ...(ο χορός της Μπέτυ)...από τη ταινία "Ερωτική Συμφωνία "(1972) Αποσπάσματα απο την "Ωδή στη Σαντορίνη" του Οδυσσέα Ελύτη ...


Ποίηση : Γιάννης Ρίτσος Μουσική : Θάνος Μικρούτσικος ( δίσκος: "Ο Σχοινοβάτης" - 2004 ) Ερμηνεία : Γεωργία Συλλαίου Το ποίημα "Αμφίβολη προφύλαξη" ...