Kristaq Dhamo

Kristaq Dhamo (born on 20 April 1933 in Fier, Albania) is an Albanian actor and film director.. He was awarded with the People's Artist of Albania medal. ... more on Wikipedia

Kristaq Dhamo Filmography

movie 1987 Botë e padukshme
movie 1984 Vendimi
movie 1982 Qortimet e vjeshtës
movie 1978 Nga mesi i errësirës
movie 1973 Brazdat
movie 1971 Mëngjeze lufte
movie 1970 Gjurma
movie 1967 Miqësi revolucionare
movie 1966 Ata nuk vdesin
movie 1965 Vitet e para
movie 1963 Detyrë e posaçme
movie 1960 Ansambli i këngëve dhe valleve
movie 1959 Furtuna
movie 1959 Ne u dashuruam me Shqipërinë
movie 1958 Tana

Kristaq Dhamo on Youtube


Prodhim i kinostudios ''Shqipëria e Re'' 1971 Regjizor: Kristaq Dhamo Skenarist: Dhimitër Xhuvani Operator: Faruk Basha Kompozitor: Robert Radoja Me ...


Rregjizor: Kristaq Dhamo Skenari: Kristaq Dhamo, Fatmir Gjata dhe Nasho Jorgaqi Lozin Aktoret: Tinka Kurti ... Tana Naim Frasheri (aktor) ... Stefani Pjeter ...


Rregjizor: Kristaq Dhamo Skenari: Peci Dado, Kristaq Dhamo Lozin Aktoret: Sulejman Dibra , Tinka Kurti , Ndrek Luca , Prela Ndrek , Kastriot Caushi Permbajtj...


Rregjia:Kristaq Dhamo Skenari:Kristaq Dhamo, Vath Koreshi Lozin Aktoret: Eva Alikaj , Roza Anagnosti , Vangjel Heba , Robert Ndrenika , Stavri Shkurti , Kris...