Laila Taher

Laila Taher Filmography

tv series 2011 Misyou Ramadan Mabrouk Abul-Alamein Hamouda as Ramadan's Mother
movie 2008 Ramadan Mabrouk Abul-Alamein Hamouda as Ramadan's Mother
tv series 2004 Ya ward meen yeshtereek as Soad
movie 1982 Al tawous
movie 1981 Al Qadisiyya
movie 1977 Al-Azwag Al-Shayateen as Karima
movie 1977 Ota ala nar as Youssria
movie 1975 Orid hallan as Actress
movie 1969 Abwab El-Lail as Kawthar
movie 1967 Moaskar el banat as Nadia
movie 1965 El mudir el fanni
movie 1964 El aydi el naema
movie 1964 El morahekan
movie 1964 Matloub zawja fawran
movie 1964 Thaman el hub
movie 1963 Batal lil nehaya
movie 1963 El Naser Salah el Dine as Queen Berengaria
movie 1963 Rajul fil zalam
movie 1962 Hira wa chebab
movie 1959 Abu Hadid
movie 1959 Kabbelni fi zalam

Laila Taher on Youtube


The famous movie by Youssef Chahine, starring Ahmed Mazhar, Mohamed Abdel Gawad, Tewfik El Dekn, Omar El-Hariri, Mahmoud El-Meliguy, Leila Fawzi, ...


he famous movie by Youseff el Sebai, starring Ahmed Mazhar, Mohamed Abdel Gawad, Tewfik El Dekn, Omar El-Hariri, Mahmoud El-Meliguy, Leila Fawzi, ...


AlAyady Alna3ema 2 Sabah, Laila Taher, Ahmed Mazhar.


فرح ليلى متوفر في رمضان من بطولة ليلى علوي و فراس سعيد تدور أحداثه حول (ليلى) الفتاة التي تجاوزت الأربعين دون زواج بسبب عقدة نفسية من الزواج ذاته إضافة إلى ...