Mahtab Nasirpour

Mahtab Nasirpour Filmography

movie 2014 Cancel as Sister 2
movie 2013 Tehran 1500 as Javad's mother
movie 2008 Farzande khak
movie 2006 Be name pedar
movie 2002 Man, taraneh, panzdah sal daram as Mrs. Kishmili
movie 2001 Sagkoshi as Afrandi's Secretary
movie 1994 Alo!Alo! Man joojoo-am
movie 1993 Mosaferan

Mahtab Nasirpour on Youtube


برخواني نمايش آرش به ياري ساکنان تيمارستان نيمه ويران آزادي با نگاهي به نمايش مارا - ساد نويسنده : بهرام بيضائي کارگردان: محمد رحمانيان بازيگران: آريا آريانژ...


In The name Of Father - Be Name Pedar Yönetmen: Ebrahim Hatamikia Oyuncular: Parviz Parastui, Golshifteh Farahani, Kambiz Dirbaz, Afshin Hashemi, ...


خلاصه داستان : ترانه دانش آموز ۱۵ ساله ای است که مادرش فوت کرده و پدرش در زندان است. امیر به ترانه ابراز عشق می کند و باتوجه به مخالفت مادرش تصمیم به ازدواج ...