Margit Dajka

Margit Dajka Filmography

tv movie 1995 Muzsikál a mozi 'Filmdalok'
tv movie 1995 Muzsikál a mozi 'Filmslágerek'
tv movie 1991 Egy igazi bohóc as Herself
tv movie 1986 A nagymama as Szerémi grófné
tv movie 1982 Bors néni as Bors néni
tv movie 1982 Társkeresés No. 1463 as Anikó Ring
movie 1982 Völegény as Gyengusné
tv movie 1981 Mestersége színész
movie 1980 Csontváry as Mom
movie 1979 A kedves szomszéd as Iduka
tv movie 1979 A kisfiú meg az oroszlánok as Bruckner Szilvia
tv movie 1979 Képviselö úr as Eszter
movie 1979 Égigérö fü as Oszkár mamája
movie 1978 Legato as Zarkóczy Amálka
tv movie 1977 Haszontalanok as Margit néni
movie 1976 Ballagó idö as Dédmama
movie 1976 Herkulesfürdöi emlék as Öreg primadonna
tv movie 1976 Tizenegy több, mint három
movie 1975 141 perc a befejezetlen mondatból as Hupka
movie 1975 Az öreg as Treszka anyja
tv movie 1975 KapupéNz
tv movie 1974 A bohóc felesége as Nudicsné
movie 1974 Macskajáték as Orbánné, Erzsi
tv movie 1972 Fekete macska as Zsófi néni
movie 1972 Volt egyszer egy család as Anna néni
movie 1971 Szindbád as Majmunka
movie 1970 N.N. a halál angyala as Nusi anyja
movie 1969 Az oroszlán ugrani készül as Aranka
movie 1969 Ismeri a szandi mandit? as Piroska anyja
movie 1969 Pokolrév as Mérges Franciska
movie 1969 Sós lötty
movie 1969 Tiltott terület as özv. Széki Józsefné
movie 1968 A völgy as Anna néni
tv movie 1968 Az élö Antigoné
movie 1968 Diákszerelem
movie 1968 Elsietett házasság as Háziasszony
movie 1967 ...Hogy szaladnak a fák! as Vass Mari
movie 1967 Változó felhözet as Házmesterné
tv series 1967 Tüskevár as Tutajos' grandma
movie 1966 A férfi egészen más as Marika Anyja
movie 1966 Az orvos halála as Csohányné
movie 1966 Szentjános fejevétele as Rhédeyné
tv movie 1965 Iván Iljics halála as Iván Iljics anyja
tv movie 1965 Kristóf, a magánzó as A kegyelmes úr szakácsnéja
movie 1961 Amíg holnap lesz as Zágon felesége
movie 1961 Zápor as Juli néni
movie 1959 Akiket a pacsirta elkísér as Sándor édesanyja
movie 1959 Égre nyíló ablak as Fazekasné
movie 1958 A tettes ismeretlen as Nagymama
tv movie 1958 Mama as Mama
movie 1958 Vasvirág as Racsákné
movie 1956 Szakadék as Bakos néni
movie 1954 Liliomfi as Camilla
movie 1943 Szerelmi láz as Éva
movie 1943 Zenélö malom as Bogár Cica - pesti dizõz
movie 1942 Szakítani nehéz dolog as Hammer Milka
movie 1941 Háry János as Örzse
movie 1941 Sárga rózsa
movie 1940 Pénz beszél as Julcsa
movie 1939 János vitéz as Iluska
movie 1939 Vadrózsa as Éva
movie 1938 A falu rossza as Finum Rózsi
movie 1938 A harapós férj as Lina,Péter elvált felesége
movie 1938 Az ember néha téved as Zizus,utcalány
movie 1938 Borcsa Amerikában as Borcsa
movie 1938 Elcserélt ember as Anna,Benedek Péter felesége
movie 1937 Mai lányok as Kati,cselédlány
movie 1937 Torockói menyasszony as Patkós Nagy Rózsi
movie 1933 Rákóczi induló as Vilma,Jób lánya
movie 1932 Piri mindent tud as Piri,Bognár felesége