Mari Szemes

Mari Szemes Filmography

tv movie 1988 Türhetö Lajos as Nagyi
movie 1987 Napló szerelmeimnek as Nagymama
movie 1987 Valahol Magyarországon as Garáné
tv movie 1985 Kispolgárok as Akulina Ivanovna
tv movie 1985 Átok és szerelem as Iboly
movie 1984 Napló gyermekeimnek as Nagymama
tv movie 1983 A három kövér as Pompilia
movie 1981 Fehérlófia as Voice
tv movie 1980 Karcsi kalandjai as Auntie Mária
movie 1980 Kojak Budapesten
tv movie 1979 Ingyenelök as Kamilla
tv movie 1978 A zebegényiek as Az okos Zebegényi felesége
tv movie 1977 A Glembay család as Castelli Baroness
movie 1977 A kard as Bojtiné
tv movie 1977 Bovári úr as Mrs. Veres
tv movie 1977 Császárlátogatás
tv movie 1976 Köznapi legenda as Kántor Borbála
tv movie 1975 Kisember születik as Anya
tv movie 1974 Intökönyvem története as Kóta Eszter
movie 1974 Napraforgó
movie 1974 Több mese egy sorban
movie 1973 Csínom Palkó as Örzse
tv movie 1973 Feje fölött holló
movie 1973 Kakuk Marci as Fogadósné
movie 1973 Szabad lélegzet as Jutka anyja
movie 1973 Tüzoltó utca 25.
movie 1972 A legszebb férfikor as Hédi
tv movie 1972 Öt férfi komoly szándékkal
tv movie 1971 A fekete város as Bibókné, Zsuzsanna
tv movie 1971 A vendég as Magda
tv movie 1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) as Ernö felesége
movie 1969 Alfa Romeó és Júlia
movie 1969 Holdudvar as Manci
movie 1968 Falak as Ambrusné, Anna
movie 1968 Hideg napok as Milena
movie 1967 Büdösvíz as Terus
movie 1966 Az orvos halála as Egy beteg
movie 1966 Butaságom története as Színésznõ
tv movie 1966 Kakuk Marci nagy szerencséje as Rozi
movie 1965 Kár a benzinért as Baloghné
movie 1964 Egy ember, aki nincs as Kiss Anci
movie 1964 Már nem olyan idöket élünk as Piri
movie 1962 Házasságból elégséges as Körmendi Zsuzsi
movie 1962 Két vallomás
movie 1961 Amíg holnap lesz as Erõsné
movie 1961 Az ö érdekében...
movie 1961 Csutak és a szürke ló as Csutak édesanyja
movie 1961 Jó utat, autóbusz
movie 1961 Megöltek egy lányt
movie 1961 Zápor as Rózsi
movie 1960 Félelem
movie 1959 Égre nyíló ablak as Huszárné
movie 1958 A harangok Rómába mentek as Cselédlány
movie 1958 Don Juan legutolsó kalandja
movie 1957 Gerolsteini kaland as Olivia
movie 1957 Éjfélkor
movie 1951 Becsület és dicsöség as Rózsi, Luckó menyasszonya
movie 1950 Lúdas Matyi