Markos Seferlis

Markos Seferlis Filmography

tv movie 2013 Sti folia tou kouklou
tv movie 2012 Mourlen Rouge
tv movie 2012 Troei Story 30 hronia tora!
tv series 2012 I kouzina me tin Dina as Himself
tv movie 2011 I megali tou geliou sholi
tv movie 2011 Mad Video Music Awards 2011 as Himself
tv movie 2010 O magos tou roz
tv movie 2009 O bahalogatos
tv movie 2008 Gelon lave
tv movie 2007 Pyretost to savvatovrado
tv movie 2006 Gamos alla... plagia
tv series 2005 Koritsia o Markoulis
tv movie 2003 Ta... lamogia
tv series 2003 Sovarotis miden
tv movie 2002 Hapi... End as Markos Markoulis
tv movie 2002 Kata lathos astynomikos as Ilias
tv series 2002 Marko m' ekapses
tv movie 2001 Apata... ton plision sou!!! as Markos
tv movie 2001 Ti vraki tha paradoseis mori?
movie 1995 Sapounopetra - To hrima sto laimo sas
tv series 1991 Proinos kafes
movie 1989 M' agapas? as Bit Part
video movie 1988 Agia Ermioni, thygatera diakonou Filippou

Markos Seferlis on Youtube


Δες το επίσημο trailer της νέας θεατρικής παράστασης του Μάρκου Σεφερλή "Allou Fun Mark" στο Δελφινάριο! "Αllou Fun Mark"! Η νέα ξεκαρδιστική παράσταση ...


APO ANTENNA KYPROU! 16/4/2012 ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- Markos Se...


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Σάββας Τασίου, Σπύρος Ιωάννου, Θύμιος Μανάφας & ο Μάγος Σανκάρα.


Markos Seferlis @ Volcano Patra part 2.