Mervat Amin

Mervat Amin Filmography

tv series 2013 Madreaset Alahlam
movie 2007 Morgan Ahmed Morgan as Gehan Morad
movie 2001 Ayam El-Sadat as Gehan
movie 1999 El-Farah as Salma
movie 1997 El-katl El-laziz as Hind
movie 1994 Ahlam Saghira
movie 1989 Al-aragoz as Enaam
movie 1988 Ayam El Ro'ab
movie 1987 Zawgat ragol mohim as Mona
movie 1986 Awdat mowatin
movie 1985 Basamat fawk al maa as Salwa
movie 1984 Tazwir fi awrak rasmeya
movie 1984 Waheda Bewaheda as Maysa
movie 1982 Sawak al-utubis
movie 1979 Ankethou Hathehi Al-Aela as Layla
movie 1978 Al maraa al okhra
movie 1978 Al-Baadh Yathhab Lil Maathoun Maratain as Mona
movie 1976 Al-fatenah we el saalouk as Nagwa
movie 1976 Daqqit qalb as Mona
movie 1975 Aatham tefl fel alam
movie 1975 La tatroukni wahdi
movie 1975 Leqa ma al-madi
movie 1975 Nagm fi hayati as Hanan
movie 1974 Agaieb ya zaman
movie 1973 Al-bahth an fadiha as Hanan
movie 1973 Madrasat El-Moshaghebeen as Afaf
movie 1973 Shellet al-moraheqin
movie 1972 Azmat Sakan as Afaf
movie 1971 Thartharah fawq al-Nil as Sana
movie 1970 Asab gawaz
movie 1970 Harebat min al hob
movie 1969 Abi foq al-Shagara as Amaal
movie 1968 Al-qadia 68 as Nabila
movie 1968 Noufouss haira as Layla
movie 1968 Thalath Nessa as Hanaa

Mervat Amin on Youtube


The Egyptian Tv Series (Moslalsal) Alzoga Awal Man Ya3lam - مسلسل الزوجة أول من يعلم ميرفت أمين حسين فهمي سناء يونس أبو بكر عزت صلاح السعدني Staring ...


Agood new movie foe Adel Emam Mervat Amin Basma.


The Egyptian Tv Series (Moslalsal) Alzoga Awal Man Ya3lam - مسلسل الزوجة أول من يعلم ميرفت أمين حسين فهمي سناء يونس أبو بكر عزت صلاح السعدني Staring ...


The Egyptian Tv Series (Moslalsal) Alzoga Awal Man Ya3lam - مسلسل الزوجة أول من يعلم ميرفت أمين حسين فهمي سناء يونس أبو بكر عزت صلاح السعدني Staring ...