Milan Lasica

Milan Lasica Filmography

movie 2014 Dedictví aneb Kurvaseneríká as Head Physician
movie 2014 Rukojmí as Grandfather
movie 2006 Obsluhoval jsem anglického krále as Professor
tv series 2006 Príkopy
movie 2004 Konecná stanica
tv movie 2002 Úlet
movie 1999 Hanele as Safar
movie 1999 Vsichni moji blízcí as Narrator
movie 1998 Pasti, pasti, pasticky as Bach
movie 1997 Vychova divek v Cechách as Kral
tv series 1997 Nikdo není dokonalý as Himself
tv movie 1996 Cierna ovca
tv movie 1996 Pozirac medvedu
tv movie 1995 Komorný spevák
movie 1994 Saturnin as Doctor Vlach
tv movie 1994 Sepfall
tv movie 1993 O psíckovi a macicke as Narrator
tv movie 1992 Vystrel na Bonaparta as General Opocnin
movie 1991 Tajomstvo alchymistu Storitza as Zupan
movie 1989 Vázení prátelé, ano as Bohous Fischer
movie 1988 Nedaleko do neba
tv movie 1988 Ukradnuty biely slon
movie 1987 Utekajme, uz ide as Dr. Mahm
tv series 1987 Manéz Bolka Polívky as Himself
tv movie 1986 Kucapaca alebo Obnovenie poriadku
movie 1986 Samorost as Pavel Stastný
movie 1986 Velká filmová loupez as A
movie 1985 Falosny princ as Vezír
movie 1984 Tri veteráni as Celník
movie 1983 Srdecny pozdrav ze zemekoule as A
movie 1982 Plavcík a Vratko as Astrológ
tv movie 1980 Najatý klaun
movie 1979 Hodinarova svatebni cesta koralovym morem
movie 1979 Nekonecná nevystupovat
movie 1976 Pacho, hybsky zbojnik
tv movie 1970 Sladké hry minulého léta as Baron
movie 1967 Cezar a detektivi as Red Indian

Milan Lasica on Youtube


Prague Proms 2014, The Loop Jazz Club - Hybernia Palace.


Prezident ART FILM FESTu Milan Lasica o laureátoch cien Hercova misia a Zlatá kamera 2014. Záznam z tlačovej konferencie AFF 10.6.2014.


Album: Sťahovaví vtáci Dotazník text: Milan Lasica hudba: Jaro Filip Prišiel mi rannou poštou dotazník v tom dotazníku samý otáznik kedy a prečo odkiaľ kam a...


Herec, dramatik, prozaik, textár, režisér, humorista či moderátor. Toto všetko a viac sa skrýva v interpretovi, ktorý nás rozveseľuje už niekoľko desaťročí. ...