Nikos Koutelidakis

Nikos Koutelidakis Filmography

movie 2011 To tango ton Hristougennon
tv movie 2010 O gamos tis koris mou
tv series 2006 Entimotatoi keratades
tv series 2004 Metrao stigmes
tv series 2003 Lista gamou
tv series 2001 Alma libre
tv series 2001 Fygame
tv series 1999 San Adelfes
tv series 1997 Eimaste ston aera
tv series 1996 Enohi agapi
tv series 1996 Prodosia
tv series 1994 To kokkino feggari
tv series 1992 Africa
tv series 1990 Oi teleftaioi eggonoi
tv series 1987 To kanali tis Vangelitsas
tv series 1985 O androklis kai ta liontaria tou
tv series 1983 I kyria Doremi
movie 1980 Ena documentaire
movie 1973 I teleftaia prova
tv series 1973 Anisyha neiata
movie 1965 Lakonia

Nikos Koutelidakis on Youtube


Το Τανγκό των Χριστουγέννων (2011) "To tango ton Hristougennon" (original title) Director: Nikos Koutelidakis Writer: Yannis Xanthoulis (book) Actors: Gianni...


Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βιβλία του Γιάννη Ξανθούλη έρχεται στη μεγάλη οθόνη, για να μας μαγέψει τα Χριστούγεννα του 2011. Δεκαετία του 1970... είναι ...


Prin ta "Yperoxa Plasmata" i Dimitra Galani eixe pragmatopoiisei alli mia emfanisi os... ithopoios sti seira tis tote ET2 "To kanali tis Vangelitsas" ton Mix...