Oldrich Musil

Oldrich Musil Filmography

movie 1982 Zelená vlna as Kaláb
tv series 1979 Arabela as General
movie 1975 Sarajevski atentat
tv series 1975 Nejmladsí z rodu Hamru as Taverner
movie 1971 Uz zase skácu pres kaluze as Doctor
movie 1970 'Ctyri vrazdy stací, drahousku'
tv movie 1970 Pinocchiova dobrodruzství II
movie 1970 Zabil jsem Einsteina, panove as Rektor Rath
tv series 1970 Alexander Dumas starsi
movie 1968 Ruská ruleta as Car Owner
tv movie 1967 Pinocchiova dobrodruzství
tv series 1967 Till Eulenspiegel as Bürgermeister Appeldorn
movie 1966 Dáma na kolejích as Driver
movie 1966 U telefonu Martin as Cermák
movie 1966 Volejte Martina as Príslusník VB Cermák
tv movie 1965 Polka jede do sveta
movie 1965 První den mého syna as Taxi driver
movie 1964 Preclík as Director
movie 1960 Prace as Heller
movie 1959 Pet z miliónu
movie 1958 Mezi zemí a nebem
movie 1957 Zárijové noci
movie 1956 Po noci den
movie 1956 Vzorný kinematograf Haska Jaroslava
movie 1955 Cert a Káca as Kokes
movie 1955 Hudba z Marsu as Kuchar
movie 1954 Nejlepsi clovek as Butcher Kanera
movie 1953 Jestrab kontra Hrdlicka as Hotel Receptionist
movie 1953 Únos as American Agent
movie 1949 Cervená jesterka as director Mach
movie 1949 I andelé ztrácejí trpelivost
movie 1946 Nezbedný bakalár as Mendík

Oldrich Musil on Youtube


V českém znění: Olga Scheinpflugová -- Taťjana Baryščeva (babička) Jana Pertáková - Olga Yukina (Olja) Ivana Tůmová - Tatyana Yukina (Ajlo) František ...


V českém znění: Rudolf Jelínek - Vjačeslav Voskresensky (Finist), Jaroslava Tvrzníková - Světlana Orlova (Aljonuška), Milan Mach - Michail Pugovkin (vojvoda).


Sci-Fi, Komedie, Československo, 1969, 95 min Režie: Oldřich Lipský Předloha: Josef Nesvadba (kniha) Scénář: Miloš Macourek, Josef Nesvadba, Oldřich ...


V českém znění: Jiří Bruder - (Méďa Béďa), Aťka Janoušková - (Bú-Bú), Jiřina Šecová -- (Cindy), Jiří Šašek -- (John Smith), Oldřich Musil -- (ředitel cirkusu...