Ozan Guven

Ozan Guven Filmography

movie 2010 Ejder kapani as Remzi
movie 2010 Yahsi Bati as Lemi Bey
movie 2008 A.R.O.G as Taso
tv movie 2005 1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards as Winner: Best Actor in a Leading Role - Drama
tv series 2005 Hirsiz polis as Kibar Necmi
movie 2004 G.O.R.A. as 216-Robot
movie 2004 Yazi Tura as Soldier
tv series 2003 Havada bulut
movie 2002 9 as Kaya
tv series 2002 Asli ile Kerem as Kerem
tv series 2002 Bana abi de as Yigit
tv series 2002 Koçum benim as Umut
tv series 2001 Dünya varmis as Çetin
movie 2000 Balalayka as Mehmet
tv movie 2000 Yildiz tepe
tv series 1999 Ikinci bahar as Ulas
tv series 1998 Çiçegi büyütmek

Ozan Guven on Youtube


Ozan Güven'in oyuncuları arasında yer aldığı Yazı Tura filminin fragmanı. Güncel paylaşım ve videolara ulaşmak için Ozan Güven'in resmi hesapları: http://twi...


Ozan Güven'in başrolleri arasında yer aldığı Balalayka filminin fragmanı. Güncel paylaşım ve videolara ulaşmak için Ozan Güven'in resmi hesapları: http://twi...


Ozan Güven'in oyuncuları arasında yer aldığı Ejder Kapanı filminin fragmanı. Güncel paylaşım ve videolara ulaşmak için Ozan Güven'in resmi hesapları: http://...


Ozan Güven'in oyuncuları arasında yer aldığı Anlat İstanbul filminin fragmanı. Güncel paylaşım ve videolara ulaşmak için Ozan Güven'in resmi hesapları: http:...