Petr Hanicinec

Petr Hanicinec Filmography

tv series 1995 Z hricek o královnách: Císarovna na chvíli
movie 1992 Lady Macbeth von Mzensk as Boris
movie 1990 Cas sluhu as Mr. Stach
tv movie 1987 Hádání s Hadovkou as Vypravec
movie 1986 Osudy dobrého vojáka Svejka as Josef Svejk
movie 1986 Salar as Narrator
tv series 1986 Gottwald as Bohumil Lausman
tv movie 1984 Anynka a cert as Táta
movie 1984 Cesta kolem mé hlavy as psychiatrist MUDr. Viceník
movie 1984 Horký podzim s vuní manga as Hrouzek
tv movie 1983 Tazní ptáci as Doktor Ríha
tv movie 1982 Kvuli mne prestane as Masek - otec Jardy
movie 1982 Poslední propadne peklu as Bartos
tv movie 1981 Mezicas as Otec
tv movie 1981 V zámku a podzámcí
tv movie 1980 Kotva u prívozu
tv movie 1980 Panenka
movie 1980 Svítalo celou noc as Bláha
movie 1979 Kam nikdo nesmi as Capt. Gregor
tv movie 1978 Carovné prstýnky as Rokyta
movie 1978 Reknem si to prístí léto as Cyril
movie 1978 Smrt mouchy as Sláma
movie 1978 Stín létajícího ptácka as Sochor
tv movie 1976 Dalskabáty, hrisna ves
tv movie 1976 Podzemí svobody
tv movie 1975 Vlcí halír as Kubálek
movie 1974 Horká zima
movie 1974 Pavlínka as Holan
movie 1974 Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
movie 1973 Kronika zhavého léta as Jirí Bagár
movie 1972 Cerný vlk
tv movie 1971 Hostinec U létavého draka as Gaillarde
tv series 1970 Alexander Dumas starsi
tv movie 1969 Pan Vetrovský z Vetrova a paní Destná z Destova as Miller Martin
tv movie 1969 Vylozene rodinná historie
movie 1968 Objízdka as Julius
movie 1967 Poklad byzantského kupce as Fábera - driver
movie 1963 Chlapíci as Narrator
movie 1963 Na lane as Rudolf - Kája's brother
tv movie 1962 Tvrdohlavá zena a zamilovaný skolní mládenec
movie 1962 Vecer
movie 1960 Sedmý kontinent as Karel Kolafa
movie 1958 Proti vsem as Ondrej z Hvozdna
movie 1958 Tenkrát o vánocích as Podporucík jílek

Petr Hanicinec on Youtube


Informace o filmu na http://www.sms.cz/film/daleko-od-stromu-1982 Československo, 1982 Režie: I. Procházka Hrají: Jan Potměšil, V. Brabec, Alena Vránová, Jiř ...