Petr Kostka

Petr Kostka Filmography

tv movie 2014 Piknik
movie 2012 Skolni vylet as Oskar Fára
movie 2010 Rodinka as Ferda Semerád
tv movie 2005 Království potoku
tv movie 2002 Ideální manzel as The Earl of Caversham
tv movie 2002 Obeti: Svedek as Jelínek
tv series 1999 Arrowsmith as University chairman
tv movie 1997 O trech ospalých princeznách as Lord of the Underworld
tv movie 1997 O zlé a dobré vode as Král
tv movie 1996 Není houba jako houba as Houbovous
tv movie 1995 Kean
tv series 1994 Z hricek o královnách: Královnina smecka psu
movie 1993 Nesmrtelná teta as Vice-king
tv movie 1992 Splhající profesor as profesor Presbury
tv movie 1991 Víla z jeskyne zla as Robert
tv movie 1990 Duch casu as Král
tv movie 1990 Radostny zivot posmrtny
tv series 1990 Záhada trí kapitánu
movie 1989 Dva lidi v zoo as Reditel ZOO
movie 1984 Fesák Hubert as Mourek
movie 1984 Jára Cimrman lezící, spící as Mánes, painter
tv movie 1984 Kolobezka první as Fisherman, father of Zdenicka
movie 1984 Komediant as Hansgirgl
movie 1983 Levé krídlo
movie 1983 Zachvev strachu as Mr. Ledecký
tv movie 1981 O Vánocích uz nechci slyset ani slovo as Karel Horák
movie 1981 Pátek není svátek as Karel Novák
movie 1981 V podstate jsme normální as Novák
movie 1981 Zahrada deti as Father
tv series 1981 Tri spory
movie 1980 Romaneto as Jan Neruda
movie 1980 Zivá voda
movie 1979 Tajemství Ocelového mesta as Van Hulshof
tv movie 1978 Jak dostat tatínka do polepsovny as Truck driver
movie 1978 Smrt mouchy
movie 1977 Coz takhle dát si spenát as Carlos
tv movie 1977 Dum na konci mesta
tv movie 1977 Jak vytrhnout velrybe stolicku as Truck driver
movie 1977 Zítra vstanu a oparím se cajem as Jan Bures
movie 1976 Paleta lásky as Josef Mánes
tv movie 1976 Slecna Meg a talír Ming as Dr. Finlay Hyslop
movie 1974 Robinsonka as Jaroslav Bor, Blazena's father
movie 1973 Láska as Petr Brukner
movie 1973 Svatba bez prstýnku
movie 1973 Zlá noc as Porucík VB Eda Krátký
movie 1972 Tajemství velikeho vypravece as Viktor Hugo
tv movie 1971 Zlocin na Zlenicích hrade as Petr Ptácek z Ledcu
movie 1968 Maratón as Captain Ivan Grigorjevic Goncarenko
movie 1967 Marketa Lazarová as Mikolás
tv movie 1966 Dobrodruzstvi Huckleberryho Finn - Jak jsme osvobozovali Jima
tv movie 1966 Dobrodruzství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
movie 1966 Zlocin v dívcí skole as Bartos
movie 1965 Bubny as Karel 'Set' Samuel
tv movie 1965 Polka jede do sveta
movie 1965 První den mého syna as Oldrich Olejník
movie 1964 Bláznova kronika as Petr
movie 1963 Na lane as Pepek
movie 1963 Spanilá jizda as Ondrej Kerský z Rimovic
movie 1963 Zámek pro Barborku as Vasek
movie 1962 Králíci ve vysoké tráve as Mirek Podlesák
movie 1962 Zelené obzory as Ondrej Kubata
movie 1961 Florián as Václav
movie 1961 Pouta as Elegant man
movie 1961 Zalobnici as Jenda Dostál
movie 1960 Nenávist as Karel
movie 1960 Probuzení as Vilda
movie 1960 Vyssí princip as Honza
movie 1959 Docela vsední nedele
movie 1959 Dum na Orechovce as Student

Petr Kostka on Youtube


Sňatky z rozumu (1968) Hádankář Vojta (1969) Princ a chuďas (1971) Zločin na Zlenicích hradě (1971) Svatá noc (1972) Útěk - bakalářský příběh (1974) ...


Více informací na http://www.filmexport.cz/ *** Příběh se odehrává v době třicetileté války, kdy jsou Čechy rozděleny do dvou táborů habsburského a dánsk...


Pánský krejčí ze staré školy, kterého v úspěšném televizním seriálu Svatby v Benátkách hraje pan Petr Kostka, ví o čem mluví...