Roger Pigaut

Roger Pigaut (8 April 1919 ? 24 December 1989) was a French actor and film director. He appeared in 40 films between 1943 and 1980. ... more on Wikipedia

Roger Pigaut Filmography

tv movie 1990 Coma dépassé
tv series 1986 Des toques et des étoiles
tv series 1984 Machinations as M. Blumentriff
tv movie 1982 Les invités
tv series 1982 Marcheloup
tv movie 1980 Les liaisons dangereuses as Danceny
tv series 1979 Le jeune homme vert
tv series 1979 Miss
movie 1978 Une histoire simple as Jérôme
movie 1976 Le guêpier
tv series 1975 Paul Gauguin
tv series 1974 Les faucheurs de marguerites as Capitaine Ferber
tv series 1972 Les Boussardel as Paul Groult
movie 1972 Trois milliards sans ascenseur
tv series 1971 Quentin Durward as Dunois
movie 1971 Comptes à rebours
tv movie 1970 Le cyborg ou Le voyage vertical as Ralph
movie 1969 Catherine as Connestabile
tv movie 1969 Un bourgeois de Paris as Jean II Le Bon
movie 1968 Angélique et le sultan as Le Marquis d'Escrainville
tv movie 1968 Les hauts de Hurlevent as Lockwood
movie 1968 Mayerling as Count Karolyi
movie 1967 Indomptable Angélique as Le Marquis d'Escrainville
movie 1967 J'ai tué Raspoutine as Pourichkevich
movie 1965 ...A Valparaíso as Récitant
movie 1965 Le mistral as Récitant
movie 1965 La jeune morte
tv movie 1964 Le petit Claus et le grand Claus as Récitant
tv movie 1962 Escale obligatoire as Le commandant de bord
movie 1962 Konga Yo as Georges
movie 1958 Cerf-volant du bout du monde
movie 1956 La plus belle des vies as Yves Carlier
movie 1955 La lumière d'en face as Pietri
movie 1955 Mon chien as Récitant
movie 1955 Napoléon as Le marquis de Caulaincourt
movie 1954 Gli amori di Manon Lescaut as Lescaut
movie 1954 La caraque blonde as Antoine
movie 1954 Le comte de Monte-Cristo as Fernand de Morcerf
movie 1954 Teodora, imperatrice di Bisanzio as Andres
movie 1952 Chicago Digest
movie 1952 L'agonie des aigles as Col. de Montander
movie 1952 La maison dans la dune as Sylvain
movie 1951 La peau d'un homme as Bernard Landry
movie 1950 Cartouche, roi de Paris as Louis Dominique Bourguignon dit Cartouche
movie 1950 Un sourire dans la tempête as Francois Mercier
movie 1949 Vire-vent as Paul Chapus
movie 1948 Bagarres as Antoine
movie 1948 Les condamnés as Le docteur Auburtin
movie 1948 Les frères Bouquinquant
movie 1948 Rapide de nuit as Robert
movie 1947 Antoine et Antoinette as Antoine Moulin
movie 1946 Aubervilliers as Récitant
movie 1946 L'assassin n'est pas coupable as Roger Pigaut
movie 1946 La rose de la mer as Jérôme
movie 1946 Nuits d'alerte as Pierre
movie 1945 L'invité de la onzième heure as Le docteur Rémi Lambert
movie 1945 Sortilèges as Pierre
movie 1944 Félicie Nanteuil as Petit rôle
movie 1943 Douce as Fabien Marani
movie 1943 Retour de flamme as Maurice

Roger Pigaut on Youtube


de Claude de Givray (1970) avec Richard Leduc (Maxence), Claude Jade (Françoise), Annick Korrigan (Hélène), Jacques Berthier (Hyppoite de Mettray), Gaby ...


Από την ταινία Theodora, Slave Empress (1954) στην οποία πρωταγωνιστούν οι Gianna Maria Canale (Theodora), Georges Marchal (Justinian), Renato ...


Από την ταινία Theodora, Slave Empress (1954) στην οποία πρωταγωνιστούν οι Gianna Maria Canale (Theodora), Georges Marchal (Justinian), Renato ...


Ce film de Roger Pigaut est un polar de très bonne facture. L'histoire est celle d'un homme qui après 10 ans de prison, décide de se venger de l'indic qu'il ...