Savas Akova

Savas Akova Filmography

movie 2009 11'e 10 kala as Ruhi
movie 2007 Sis ve gece as Metin
tv series 2007 Sessiz firtina
movie 2006 Hayatimin kadinisin as Avukat
movie 2005 Iki genç kiz
tv series 2003 Alacakaranlik as Behruz
tv series 2002 Gülbeyaz as Musa
tv series 1999 Fanatik
movie 1985 Dul bir kadin
movie 1984 Daginik yatak
movie 1984 Tutku
movie 1982 Alisan

Savas Akova on Youtube


Based on the best-selling Turkish novel by Perihan Mağden of the same name, this film tells the story of two girls - Behiye (Feride Çetin) and Handan (Vildan...


Living on the fourth floor of Emniyet Apartment Building, Mr. Mithat has, against all threats he has faced, managed to protect his collection, which he has b...


Filmin Künyesi Yönetmen: Çağan Irmak Yapımcı: Mustafa Oğuz Senarist: Çağan Irmak Oyuncular; Meral Çetinkaya Erdem Akakçe Derya Alabora Durul Bazan ...


Gülbeyaz 5.Bölüm Tek Parça Gülbeyaz Tüm Bölümler Tek Parça İzleme Linki Aşşağıdadır ...